A befektetők mindig a jövőt árazzák, ezért csalóka, ha a jelenlegi számokat hasonlítgatjuk. A nulla árbevételű EHEP is 5 Mrd-ra van értékelve, de ha úgy vesszük az Est sem ér 50 Mrd-ot. Az elmúlt napokban pedig a negatív eredményű társaságok voltak a legnagyobb sztárok. Ha mindenképp a fundamentumok alapján szeretnék dönteni, akkor még a prémium kategóriás részvények közt is alig találnék megbízhatót. Az alacsony közkéz miatt simán jöhet itt is egy új KPACK rally, mint tavaly januárban, hogy a Plotinusról ne is beszéljünk. De pl az Opusba is a nagy emelkedés után jött meg a valós érték...
csak nehogy kulcsár úr úgy gondolja, hogy túl értékelt a cég és borít egy kis pakkot amit majd lejjebb visszavessz.. pislognának a spekák mint hal a szatyorban...
Törölt felhasználó2019. 11. 25. 09:28
Szólhatna már valaki a Portfóliónak, hogy a kiütés limittel esést jelent, nem limittel emelkedést.
Szerintem Kulcsár úr tisztában van vele, hogy a cége a jelenlegi “BÉT” árazások mellett még ezen a szinten is alul van arazva ha a Deltat 50mrd árazzák a 4iget 90mrdra akkor ennek a cégnek valahol a kettő között van a helye 😉
Ő is egy részvényes, aki eladhat részvényeket. Miért kellene neki más szabályok szerint játszania? Vannak részvényei, láthatólag az eladásuk gondolata se áll távolt tőle. Aki úgy dönt, hogy ezen az áron is megveszi a részvényt, az ne válogasson az eladók között. Kulcsár is eladhat.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link