Nem, a 20-as könyv kérése miatt regisztráltam, mert csak 5-ösöm van. És ha már itt tartunk én ma eladtam mindet, mert nekem ennyi bőven elég. Az se érdekel, ha elmegy 4k-ig vagy 10k-ig, mert én máshogy gondolom, de ez az én privát véleményem. Mindenkinek sok sikert és sok nyerőt! :)
A Kartonpack, és az Akko is hagyott bőven rést jóval lejjebb, egyelőre mégsem aggódik senki. Rések betöltésével inkább a hálószobában a paplan alatt (vagy felett) foglalkoznék :D
Rést évekkel később is be tud tölteni egy részvény. Pl Daimler 2016 júliusában hagyott hátra egy óriási rést, amit 2018 júniusában töltött be, majdnem két évre rá, mint ahogy hátrahagyta. Nem törvényszerű, hogy napokkal, hetekkel később mindenképpen be kellene töltse, ezt 1-2-3év múlva is megteheti...
Törölt felhasználó2019. 11. 26. 16:46
Reggelente lezajlik egy kisebb kereskedés, eladják a spekák, majd valakik begyűjtik azokat a papírokat. Erős kezek tartják és veszik a részvényeket, ezért tud ilyen ütemben emelkedni.. Valaminek még nagyon az elején járhatunk. A cég elkezdett kommunikálni végre, kilőtt az árfolyam. Fakutya legyek ha itt még nem lesznek komoly hírek...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link