Topiknyitó: _Macika_ 2021. 10. 28. 16:51

Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted  

mért kell
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shareholder 2021. 10. 29. 14:13
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
A saját felelősség vállalásával egyetértek, de akkor legyünk igazságosak. Én eddig is kifizettem a kezelésem árát mivel nem vagyok hajlandó a magyar egészségügyi intézménynek csúfolt hullagyárakba még a lábamat se betenni mégis be kell fizetnem az egészségügyi járulékot. Kérem vissza a pénzt kamatos kamattal mert eddig csak befizettem és nem vettem igénybe szolgáltatást. Ezentúl pedig nem szeretném fizetni mert nem vagyok hajlandó mások ellátását finanszírozni. Ez már annyira nem tetszik, ugye? A markodat tartod, a pénzt kéred, hogy neked jó legyen, de másokat kizárnál mert nem az elvárásaidnak megfelelően cselekednek. Elég visszataszító viselkedés.
totoro
totoro 2021. 10. 29. 11:16
Előzmény: #52  Shareholder
Értelmezni is kéne még mielőtt beleállsz. Azt mondtam, hogy nem érv a kísérleti vakcina, mert van hagyományos is. A laposföldhívő és a mások halálát kívánó az nem én vagyok ebben a vitában.
Shareholder 2021. 10. 29. 11:13
Előzmény: #53  27400
Passzolom, nem vagyok a téma szakértője. Vannak ezen a fórumon nálam sokkal okosabbak, akik tudnak mindent is. Sajnálom a hozzátartozóját, mielőbbi felépülést kívánok függetlenül attól, be van-e oltva és mikor milyen típusú oltást kapott.
Törölt felhasználó 2021. 10. 29. 11:03
Előzmény: #54  Tabáni Eperfa
Az ilyen "embere" szokták azt mondani,hogy sz@r ember. Aki másoknak ilyent kíván, mi is lehet más.
Az élet és a karma teszi a dolgát. Csak az a baj az ilyennel,hogy nem képes gondolkodni.
Ha gondolkodna, akkor tudná mért is ül egy olyan papíron, ami csak lefele képes mozdulni.
 Na vajón mért? Túl buta az élethez,fogja ránk! 
bluefrog
bluefrog 2021. 10. 29. 10:47
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
"És lám-lám szépen kiderült, hogy a 95%-os védettség nem 95%, a többévig tartó védettség inkább több hónapig tart, bizony jöttek a mutánsok"
és itt képbe jöhet a védettségi igazolvány is. aki igazoltan megfertőződött, az fél évre kapta (rajta van a határidő), aki beoltatta magát, annak nincs rajta ilyen. sőt, az oltottaknak a 2 dózisosból elég volt 1 dózis, hogy küldjék a határidő nélkülit, ezért van aki be se adatta a másodikat...
egyébként ezen is el lehetne már gondolkodni:
 https://www.zerohedge.com/political/ample-scientific-data-congresswoman-introduces-natural-immunity-real-act
Tabáni Eperfa
Tabáni Eperfa 2021. 10. 29. 10:40
Előzmény: #40  -bubu-
Tessék egy magas ló. Ön írta le ezen a fórumon hogy megvárja mi fog történni az oltottakkal, bizonytalan. Most meg már köcsögözik, pedig kiértékelhető időszak nem telt el az oltás kezdete óta.
27400
27400 2021. 10. 29. 10:31
Előzmény: #52  Shareholder
A családban lesz vese transzplantáció a kilökődés veszélye magas.  Nem tudjuk, hogy lehet e kérni oltatlan vért a műtét során. Vagy mindegy a vér milyensége?
Shareholder 2021. 10. 29. 10:26
Előzmény: #21  totoro
Azért nem érted és vagytok még jópáran ezzel, mert szerinted mindenki oltásellenes és vírustagadó, aki még nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást. Engem is annak tartasz, pedig tavaly 3 oltást is kaptam, csak éppen nem COVID ellen. A hozzád hasonló laposföldhívőző, mások halálát kívánó kovidnácik képtelenek elfogadni, hogy nem mindenki rohan azonnal oltásért, szeretne szabadon dönteni és mérlegelni a rendelkezésre álló információk alapján, ami nektek nem felel meg és azonnal elkezditek agresszív, pökhendi stílusban tolni a vírustagadó, oltásellenes, dögöljönbelemindenoltatlan mantrátokat.
kukacponthu 2021. 10. 29. 10:06
Előzmény: #48  stolz
Ez mar tarsadalmi kerdes, ugye az oltottak aranyosan magasabbak a diplomasok koreben, mint az iskolazatlanok eseteben…
Egyebkent nekem pedig pont az ellenkezo a tapasztalatom, de ettol szep az elet, hogy kulonbozunk!
Törölt felhasználó 2021. 10. 29. 10:06
Előzmény: #45  stolz
81 éves nagybátyámmal beszélgetek a napokban. Buszozik a városban naponta.
Éppen oltás után találkoztam vele, kérdezem hogy vele mi van. Ő is megkapta a harmadikat (előtte 80 évesen 2 Sinpharmot kapott, hogy hogy azt most sem értem). Kérdezem tőle, hogy oszt maszkot hord e a buszon.
Hát azt nem, mert Orbán Viktor azt mondta, hogy el lehet hajítani a maszkot. De mondom Viktor nem virológus... De hát egy másik virológus is azt mondta, hogy nem kell többet maszk.
Erre most mit mondjak...
stolz
stolz 2021. 10. 29. 10:04
Előzmény: #46  kukacponthu
Az a ,,baj", hogy én sosem voltam feket vagy fehér ember, nem szeretek végletekben gondolkodni. Az éremnek mindig két oldala van és emiatt mindig is érzékeny voltam a végletekben való gondolkozásra...
stolz
stolz 2021. 10. 29. 10:03
Előzmény: #46  kukacponthu
Mindkét oldalon vannak. De én kicsit erősebbnek érzem az oltáspártiak részéről...személyes tapasztalataim alapján...
stolz
stolz 2021. 10. 29. 10:01
Előzmény: #40  -bubu-
Ha jól emlékszem hónapokig vaciláltál, hogy felvegyed az oltást. Kivártad hátha az oltottak hullanak inkább, biztos, ami biztos...emberi dolog ez, nincs mit szégyellni ezen, csak ezután érdekes a ,,hulljanak az oltatlanok" kijelentésed...
kukacponthu 2021. 10. 29. 10:01
Előzmény: #45  stolz
stolz kollega, melyik magas lo az? Az oltasparti avagy a nem oltasparti?
Mert szerintem ez mind a ket oldalra egesz nyugodtan rahuzhato…
stolz
stolz 2021. 10. 29. 09:59
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Emlékszem. :) es szerintem már akkor.is több szerénységre és tárgyilagosságra intettünk mindkét oldal ,,fanatikusait". Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy majd csak évek múlva látjuk pontosan, hogy kinek is volt igaza, ha volt bárkinek is...az viszont tény -csak sokan nem akarják elfogadni-  hogy a világmegváltásnak beharangozott vakcinák nem világmegváltóak, ahogy azt Te is írod lehet beteg és bizony kórházba is kerülhet...ami a gond, hogy van egy nem kis számú arrogáns csoport, akik a magas lóról beszélve, ezt nem ismerik el és tovább mantrázzák ugyanazt, mint 1 évvel ezelőtt...több szerénységet, én azt mondom...
kukacponthu 2021. 10. 29. 09:52
Előzmény: #38  Gabesz76
Ne haragudj, de borzalmasan demagog vagy, mert a masik oldal velemenyet meg sem hallgatod, de azon kiakadsz, ha a tieddel nem ertenek egyet…
Pont olyan veled a diskurzus, mint az altalad “kormanyomnak” titulalt felkegyelmu , 133 hossel…aki nem velunk, az ellenunk!
Bocs, de ez igy, nem fog menni, hiba volt megszolitani teged…
Törölt felhasználó 2021. 10. 29. 09:50
Előzmény: #35  stolz
Talán még emlékszel, hogy egy másik topicban jó évvel ezelőtt beszélgettünk az oltásról.
Akkor még ment a világpropaganda, hogy az oltás mindentől is megvéd. Azt vártuk, hogy mikor áll elő egy vakcinafejlesztő egy 101%-os hatékonyságúval.
Sokan óvatosak voltunk. És lám-lám szépen kiderült, hogy a 95%-os védettség nem 95%, a többévig tartó védettség inkább több hónapig tart, bizony jöttek a mutánsok, és most már senki nem állítja, hogy az oltással nem lehet kórházba kerülni, sőt most már elismerik, hogy meg is lehet oltottan halni.
Én felvettem a héten a harmadikat is, de ettől tudom: simán lehetek bajban, csak némileg kisebb eséllyel. Bár itt jegyzem meg, hogy én két oltással a hátam mögött elkaptam a fertőzést, igaz kórházba nem kerültem.
Nem tudom, mikor kezdenek el a világban a politikusok, nagytőkések, médiamunkások őszintén beszélni. Talán ha mindenki tisztában lenne a valósággal, akkor óvatosabb lenne. Ja, csak akkor a gazdaság recesszióba kerülne, a tőzsde meg összeomlana. Lehet dönteni: élni akarunk, vagy egekig feltolt tőzsdét.
kukacponthu 2021. 10. 29. 09:47
Mi miatt haltak meg?
Amiatt, hogy ez a marketing virus lekvart csinalt a tudejukbol avagy azert, mert az oltas halalos?
sanka 2021. 10. 29. 09:47
Figyelj öreg, lehet, ha beoltatnád magad meghalnál, de ha megfertőződnél, lehet attól is meghalnál. Egyébként  a környzetemben senki nem halt meg az oltástól, viszont voltak olyanok akik oltás után lettek covidosak és valamelyiket megviselte, de nem tudni, ha nem lett volna beoltva mi lett volna.

Topik gazda

_Macika_
_Macika_
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek