Most figyelj, engem megvédett oltás nélkül is. Nem hordok maszkot, kesztyűt, nem fertőtlenítek állandóan, megfogom a kapaszkodót a villamoson, korlátot a mozgólépcsőn, konditeremben a súlyzókat, kimegyek futni pólóban 5 fokos hidegben és semmi. Folyamarosan a halálomat kívánják és minden nap eltemetnek a hisztiző oltástálibok, mégis itt vagyok, semmi bajom nincs. Tudom erre mi a válasz, majd holnap halok meg, ami késik, nem múlik és majd fizessem ki a covid kezelés és a hamvasztás költségét :)
Minden gazdatestben képződnek 3% ban. Az oltottban is, de mivel az oltott szervezetben rövidebb ideje van a reprodukálódásra -hiszen az immunrendszer elbánik velük- a vírusnak, nyilvánvalóan kevesebb lesz a mutáció is ( 3%-a). Ráadásul minnnél kevesebben vannak, annál rosszabb a statisztikai esélyük átjutni egy másik gazdatestbe (bottleneck effektus). Szóval egy tünetmentes oltottból nagyságrendekkel kisebb eséllyel indul világhódító utjára egy új variáns, mint egy öregotthonban haldoklóbol.
a fizikai testre vonatkozó örök élet ígéretét én nem találtam meg egyik vallás szentírásaiban sem, ha esetleg te láttál erre vonatkozó ígéretet, akkor azt kérlek oszd meg velünk
Ezt írtad: "nem az oltatlanok miatt mutálódik a vírus, hanem pont az oltottak miatt." Amikor még SENKIT nem oltottak, létrejött kb 8 variáns (aplha - lambda). Tehát az oltatlanok között BIZTOS, hogy mutálódik, nem is kicsit.
"nem vagyok semmilyen vallású, ellenben olvastam pár könyvet a
világvallásokról és szoktam beszélni vallástudományi végzettségű
emberekkel, a védőoltásról pedig kifejezetten beszéltem tavaly hindu,
muszlim és keresztény emberrel". És mit mondtak?
nem vagyok semmilyen vallású, ellenben olvastam pár könyvet a világvallásokról és szoktam beszélni vallástudományi végzettségű emberekkel, a védőoltásról pedig kifejezetten beszéltem tavaly hindu, muszlim és keresztény emberrel (de ha szeretnéd, akkor zsidó és buddhista vallású embert is megkérdezek róla)
"egyébként létezik olyan vallás is, ahol nem Isten dönti el a sorsodat,". Ne bassssz. Nem is gondoltam volna. Te milyen vallású vagy, ha ne vagyok nagyon indiszkrét? Gondolom nem kell titkolnod....
Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted