"Nem varázsszer, de érdemi előrelépést hoz" a korrupció elleni küldelemben az a csomag, amelyet a kormány még a szerdai ülésén fogadott el, de részleteiben csak vasárnap ismertetett a kormányfő. Bajnai Gordon jelzése szerint a csomag idei parlamenti...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=123200
Nem érted, miről írogatok... De sebaj.
És emlékezetem szerint sem halálért, sem forradalomért nem kiabáltam itt... Ja, és szerény megítélésem szerint nem 4 évente, vagy pl. jövő tavasszal kell tenni (úgy általában) Magyarországért, annak jövőjéért. ;)
no hát akkor nem értem miért mondtad, hogy következmények nélkül hazudoznak????
tudomásul kell venni, egy kormányt 4 évre választanak, ha nem tetszik, 4 év múlva le lehet váltani... miért kell rögtön halált, meg forradalmat kiáltani, ha nem tetszik valami??? jövő tavasszal mindenki kinyilatkoztathatja véleményét és tehet valamit Magyarország jövőjéért.
Az "csak" a történet egyik része, hogy ez hazugság... De, ismét elhangzott, ismét ugyanazon garnitúra szájából, ismét mindenféle következmény nélkül. (Jah, hogy ez itt a következmények nélküli mutysztán...)
hiteles alakok nagyon, náluk max lendvai mama hitelesebb, az egykori cenzor mikor demokráciáról beszél, olyankor nem értem miért nem omlik rá a tető vagy nyílik meg alatta a föld
egyértelmű hülyeség, és hazugság... aki bevette, annak csak gratulálni tudok... és aki arról álmodozik, hogy a bux longja be fog érni fél éven belül annak is :D:D
gyurcsánynak és kormányának nagy szerepe van, hogy ott tartunk, ahol most
tavaly ősszel eleinte még arról beszéltek, hogy nálunk nem lesz válság, okos veres utánfutótulajdonos uraság meg gdp növekedésről álmodozott
persze, hogy ilyenek alkalmatlanok egy ország vezetésére
És mi köze ahoz pl Gyurcsánynak, hogy a válság következtében a versenyszférában helyet foglaló, nemzetközi nagyvállalatok költséghatékonyság céljából elbocsátották a dolgozókat és ezáltal nőtt a magyar munkanélküliség???
Nyolc évröl beszélek akkor jöttek azok a szakértök akik szerint minket nem érint a válság /2008 szept/és kb egy hónap mulva az ország csödbe jut/akkor hevesen tagadták azóta hivatkoznak rá,milyen érdekes/ ha nem mentenek meg minket a hiteleikkel a jóságos IMF meg az EU.
mi köze ahhoz bajnainak, hogy a globális tőke bejön egy kis extrahozamért, mert nálunk magas az alapkamat, míg az értelmes devizáknál nulla körül a kamat, persze hogy eljön ide extraprofitért, ami addig tart míg a látszatnyugalom fennmarad, utána majd futnak ki a szűk ajtón, és az eur-huf se 270 alatt lesz
hát amióta az ominózus szakértői kormány van, azóta mintha kicsit erősödött volna a forintunk, így igen sokan jártak azért jól vele. többek között énis...
tudom, ha javul a helyzet, az nem nekik köszönhető, hanem a világpiaci optimizmusnak. Csak akkor vesszük elő a nevüket, amikor valami rosszabbodik...
Korrupcióról tudsz? - Itt a csomag, ami segíthet!
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=123200