Sajnos, mi más lenne Mutyiországban csak a mutyi megy, a piaci alap az nem gazdaságos, azt ki akarják csinálni teljesen. Látjuk mire megyünk a nem piaci alapú gazdasággal. Valószínűsíthető, hogy valamelyik saját holdudvari raktárbázison pihentetik.
Egyébként ez már csak azért is marhára érdekes mert most azért bőven van szabad raktárkapacitás az országban. Nagyjából egy raklapon lehet átlag 3-4 ilyen gép, attól függően hogy rendes gép vagy horkolásgátló. Egy raklapot havi öt rugóért el lehet tároltatni. Vagyis havi 20-25 millió körül lenne a tárolás. Ez megint valami elbaszott mutyi.
Ezt a felesleges tárolási költség összegét le kell vonni azoknak a döntéshozóknak a béréből, ha nincs annyi akkor ráterhelni az ingatlanjaikra akik közpénzből meghozták azt a döntést, hogy ebben az eltúlzott mértékben vásároljanak be ráadásul horribilis árakon. A másik probléma, hogy ezt a rengeteg gépet ha mind üzembe kéne állítani(ne kerüljön rá sor) lenne annyi hely? Ja és lenne annyi személyzet aki ezeket üzemeltetni tudja? https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200917/milliardokba-kerul-majd-a-tobb-ezer-lelegeztetogep-tarolasa-449052
Törölt felhasználó2020. 09. 17. 07:45
Ja a kaliforniai tüzeket .a demokraták , , piromániások.nézzék meg hova mennek a biztositási pénzek.🎁
mai adat?? ezek a 'mai' adatok koránt sem maiak... sztem ~1hetesek ... mivel a mentősök is elismerik, hogy lehet 3nap mire sikerül letesztelni vkit, és kb megint ~3nap mire ebből eredmény lesz...(?)
Sajátságos érveid vannak. Inkább írd be a keresőbe, hogy "covid19 belarus stats"! Meg fogsz lepődni még a nyilvánvalóan hamisított adatokon is. Aztán majd figyeld a híreket, ha Lukast elzavarják!
Azért inkább a svédeknek higgyünk, ahol a járvány terjedését helyből gátolta néhány adottság (állampolgári tudatosság, együttélési szokások, lakáshelyzet, távmunka, egészségügy stb. - korábban ezeket már végigvettük), a kezelésbe bevonták a polgárokat, mindent kommunikáltak, tiltva voltak az 50 fő feletti rendezvények és még egy csomó más amiről hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Mi ehhez képest tényleg Balkán vagyunk. És még így is: "összehozott a 10 milliós ország 86 ezer igazolt covid-fertőzöttet és 5800 [ötezer-nyolcszáz!] halálos áldozatot. A gazdasági teljesítményét sem rakják ki a frigóra, mert a forradalmi modelljük ellenére is 10%-os lett a gazdasági visszaesés a skandináv országban." De már többször mondtam, lehet, hogy ez a modell lesz a nyerő a végső elszámolásban. Engem leginkább a szakértőket túlokoskodó, szélsőséges véleményeket háttértudás nélkül (ami nekem sincs), hangoztatók zavarnak. Ill. csak akkor zavarnak, ha nem tudom kikerülni őket a tényleges védekezésben, amit hiteles szakértők véleményére próbálok alapozni. Nem ez a lázadás helye és ideje.
nem, ott is voltak minimális intézkedések, pl. a meccs előtt hőmérőztek, de egyébként semmit sem állítottak le... eredmény? nem történt semmi... azonkívül, hogy mindennap tízezrek gyünnek össze Minszk központjában
KoronaVírus