igen én is elrontottam hogy a mocskot ide engedtem erre a gyönyörü földre.de nem csak én hanem mindenki csak én bevallom a többi meg nem,halgat mint majom a fübenavagy nyuszi vagy mekflájd
Pedig muszáj.....minden publikáció, kommunikáció fontos.....fontos lehet egy gondolatmenet indításában. Szerintem a nyitottság sokkal többet segít, mint a bezárkózás.
„Elrontottuk… 419. Újabb rekord” - írta Igor Matovic szlovák miniszterelnök Szlovákiában a csütörtökön jelentett mintavételek 7,5 százaléka lett pozitív. Jelenleg 12 fertőzött van intenzív osztályon, és ugyanennyien lélegeztetőgépen. A népességarányos fertőzésszámokat nézve Szlovákiában jobb a helyzet, mint Magyarországon. [A számok alapján kétszer "jobb"]. „Elrontottuk” - ismerte be a szlovák miniszterelnök, miután rekordot döntött a napi fertőzésszám
Én értem hogy egy kutató néha tanulmányok képében kell hogy megmutassa hogy rászolgált a támogatásra. De ezt publikálni elég nagy bátorságra vall. Az esetek 14 százalékának a 19 százaléka vagy 19-nek a 14 százaléka mögött állHAT ez, már nem is emlékszem melyik. Az az esetek nem egészen három százaléka. Ahol ha interferon gondod van, könnyebben bejut a vírus. Én egyébként szeretem a tudományt de gyerekek, ilyenekkel a világ elé állni kicsit ciki.
Ha valamelyik kolléga lesz olyan köcsög hogy behúzza ezt, akkor a könyvelő majd megmondja mi van. De mi eléggé mikrocég vagyunk és bízom az embereink jóízlésében és erkölcsi tartásában. Természetesen hosszabb távon azzal szeretünk dolgozni aki ebben nem okoz csalódást, nem szoktak baszakodni, tudják hogy még egy ilyen jó céget nem találnak.
És mi lesz a sebészettel vajon? Pl a II. ker. rendelőbe is onnan járnak az orvosok. 100 Covid beteg miatt szétzilálják? És a miniszter még a posztján van...
Tech kérdés: ha az alkalmazottamnak kedve támad őszi szünetre mennie, és szól a háziorvosának hogy nem érez szagokat és köhög (nehezed ellenőrizhető), akkor ha hazaküldik karanténba, ki fizeti a bulit? Most arra a részére nem térek ki hogy eleve nem kellene ilyen labdákat feldobni.
Orbán: állig felfegyverkezve várjuk a vírus második hullámát. Nem engedhetjük meg, hogy Magyarország megbénuljon újra a vírus miatt. _______________________________________________ Magyarán. Az első hullámot pedig kiszolgáltatott helyzetben vártuk. A tavaszi, korlátlan idejű felhatalmazási törvény ahhoz kellett, hogy a kormány intézkedései gyorsan megbénítsák Magyarországot. Az ország nem megbénult vagy megbénulódott, hanem megbénították.
KoronaVírus