Olyan finomságokat lehet ott találni... Pl. amikor Sarpacot kivágták rövid időn belül megjelent Kukacos (Kukucot kifigurázva). Mondjuk a név találó volt, de mint már oly sokszor említettem nem hiszek a véletlenekben... ;-) Majd kivágtak Kukacost is és kísértetiesen hasonlóan reagálta le, mint Sarpac... Ilyenek ezek a lelki társak... ;-))
Keresd vissza, hogy amikor Zibuval vitatkoztam pár napja, valaki megerősítette, hogy Zibut is félreértettem pont, mint őt. Ezzel nekem csak az volt a bajom, hogy ezt megelőzően ezzel a nicknévvel én nem folytattam semmilyen beszélgetést, ezért is kértem arra, hogy idézze már be nekem, amikor erre sor került. Én sejtem, hogy ki lehetett az illető csak akkor még más néven írt nekem... Azóta is várom, hogy beidézze, hogy őt,hogy is értettem félre és van egy olyan érzésem, hogy ezt még jó sokáig várhatom is... ;-)))
Törölt felhasználó2018. 02. 19. 21:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 02. 19. 21:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezt nem írhatom le mert nem vagyok benne biztos, de ez már a maszatolás része volt a dolognak...
Törölt felhasználó2018. 02. 19. 21:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Amúgy nézd meg azt, hogy amikor Coralie regisztrált előtte ki volt felfüggesztve...
Törölt felhasználó2018. 02. 19. 21:57
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 02. 19. 21:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen. Mondom én emlékszem erre, de arra is, hogy nem GyP volt az, akivel azonosítottam anno, mivel szerintem ez már a szándékos terelés része volt a dolognak. ;-)
Opus, Konzum. Szàmold ki, hàny vegetàló cég van a bét-en és ez milyen szàzslékos arànnyal teljesül. Tovàbbà mindezt kijelented úgy, hogy a bét-et kilóra megkaparintja a NER. Köszönöm, egyebet nem kívànok mondani. Kapcsolja ki a mikrofont.
Nektek attól mitől lesz jobb egyébként, hogy mi lesz és mi nem? Kerestek vele pénzt vagy buktok? A veterànok professzionális gondolkodàsànak szerves részei olyan tevékenységek, amik amúgy hasznot nem termelnek, ellenben demoralizàlóak? Ez az emberi nagysàg lakozik a 8-10 éves nickek mögött? Tiszteletre méltó! Viszont azt màr megtanultàk a hölgyek és urak keményen az évek soràn, pozícióikat nem adjàk ki, mert a vér profi mentalitàsnak része, hogy màs pöcörőjéhez verik a csalànt a megtàmadhatósàg esélye nélkül. Profik vagytok, szépek vagytok, korrektek vagytok és rengeteg pénzt kerestek. Tiszta sor.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége