Amúgy nekem ilyeneket ne is említs, mert ilyenkor kihívást érzek arra, hogy idézzek neked onnan. ;-))) Na most már tényleg lépek!
Törölt felhasználó2018. 02. 20. 10:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lehet, hogy furcsa lesz számodra, de meg tudom érteni. Van egy pár ... ott, aki mindent megtesz azért, hogy szétrombolja az egészet. Én is sokkal kevesebbet olvasom és lassan írni is alig fogok, had sz..ák egymást. Nagyon gyerekes az egész... Sajnos.
Nem azt mondtam, hogy minden esteben alkalmas, de amikor nekem valaki gyanús, akkot általában ezzel kezdem a dolgot. Fedor esetében pl. kiválóan működött. (Olyan személyek esetében alkalmas, akikben komoly a közlésvágy, amit nem tudnak sokáig visszatartani.) Amúgy én +/- 3napos intervallumot használtam és őket különösen figyeltem. (A 2.dolog ezzel kapcsolatosan, hogy amint visszatér az eredeti, korábban kitiltott név, az új általában elcsendesedik, feltéve, hogy nem lett kitiltva abból a topikból, amelyikben mindenféleképpen közölni szeretne valami.) Én sok egyéb dolgot is figyelembe veszek, ami alapján eddig akiket jeleztem, minden esetben azok is voltak, akikre gondoltam. Most is rengeteg ilyent tudnék említeni Opus topikból... Vannak korábbi visszatérők is és nem is olyan nehéz kiszúrni őket. Kár, hogy a Pf ezzel nem foglalkozik, mert nagyon rombolja szerintem a fórumot, de ez legyen az ő bajuk. Ma nem leszek szóval senkivel nem fogok tudni összeveszni .... :-/ ;-)))
11WallS, komoly a felvetésed, hogy GYP, aki ennyire egyedi, konkrét, nem-átlagos privát információt szivárogtat magáról, az nem valós személyt takar? Ennyire specifikus infókkal pont nem lehet elvegyülni (akár a szakmai múlt), egy ilyen profil alkalmatlan a feltünésmentes kommunikációra. Ez nem logikus, és a megadott vállalkozás egyben könnyen ellenörizhetö is.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége