És szerinted GyP az? Úgy, hogy közbe köztudott róla, hogy a Zsuzsanna borászat az övé? Szerintem nem az. Főleg, hogy ezt már olyan is megcáfolta, akinek adok a szavára. Nekem ez így túl amatőr lenne. Mondjuk ma én is megkaptam kb ugyanezt a marhaságot, amit gyorsan le is rendeztem....
Amiben nem vagyok biztos azt nem szoktam leírni magamnak, de az tuti, hogy C egy kamu acc volt csak szerintem direkt azért, hogy ne lehessen rájönni, többször belement ilyen dolgokba, amit fant. kiszúrt. Mondjuk ő ezt szerintem csak a GyP iránti dolgai miatt vette észre. De Coralie-t kb 4-5 emberrel is össze lehetett volna anno téveszteni és azt gondolhatod, hogy nem véletlen, direkt azt olyanok megtévesztésére megy, mint pl én... Nem először tapasztalok ilyet sajnos...
Ne legyenek illúzióink ha minden fideszes képviselőnek kell megadni 25 nevet akik trollkodnak facen, akkor majd pont a forumon nincs pár felbeszélő nick egy közeli cégben. Az Opussal továbra sincs bajom, tudok vele keresni jó kis papír, a demagógiátol vagyok rosszul
Ismerem az egész storyt, de az emailről másra emlékszem sajnos. Olvasd vissza ha akarod, én sajnos ritkán emlékszem rosszul,de nem akarok belemenni... Megbántani sem szeretném, de nekem sántít a dolog emiatt... Sajnálom, de ez van.
Abba bele se akarok jobban menni, mert én is meg tudom cáfolni magam, csak sajnos én emlékszem, hogy miket mondott anno az e-mailekről... És a kettő együtt számomra problematikus...
Szerintem volt email címe, de nem szerette volna megadni, nem akarta hogy fórumon kívül is kérdezgessék. Viszont jöttek a támadások, pld. ő és pomperj ugyanaz a személy, meg a minuszolás, és elkezdte a forumot hanyagolni, emailre váltott.
Ő volt az egyik. De én végül arra jutottam, hogy Coralie álnéven valamelyik korábbi troll próbál meg besározni másokat. Több ilyen és ehhez hasonló elszólása volt amit Fant. idézett most. Szóval szerintem direkt csinálta, amit csinált, hogy másokat megtévesszen...
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége