ja, és a helyedben est-et vennék belőle, de csak azért, mert írtad, irdatlanul be vagy szorulva abba is, tehát most elég logikus lenne egy rábővítés, ott látszik némi remény a 30 fölötti árfolyamra is
attól függ, mekkora bukó lenne én is otthagytam fhb-t 30 ezer buktával, akkor vettem konzumot 400 alatt belőle, de nekem 30 ezer bukta teljesen rendben van, főleg, hogy hamar visszajött--- szóval a kérdés, mekkora lenne a buktád --- nem százalékban, hanem forintban
múlt héten sokan panaszkodtak rá, hogy nem megy sehova, csak áll, mármint enefi, pedig múlt hétfőn is elment 262-64-ig, szóval ha kicsit nyögvenyelősen is, de lehet benne 10-12 forintot keresni, néha csak 5-öt, de az sem baj...
igen, richter nagyon lépcsőházi osonkodó lett, de épp ezért vettem, hátha.... konzumban azt várom, hogy átmenjen a 2400-on újra... app-ot sosem merem tartani, összevissza megy.... ha est-be megint nem "tojik bele" valaki, akkor meglehet a héten a 30 fölötti ...
vettem richtert, lehet, nagyon megbánom:) vettem appeninnt is, megint korán adtam, 525-ön:) est-et kifelejtettem tegnap este, az is nagyon érdekel, adtam az utolsó 23-as tételt 28-on ma reggel, de van még 27-ről konzumot várom nagyon, hogy tépjen egy hatalmasat.... opus-om most nincs
Kisbüfik topikja