Nagyon szívesen megadom a barátom elérhetőségét neked, ha személyesen tőle szeretnéd hallani azt hogyan gombolták le a Jelenlegi Futur vezetői pénzzel!
Ügyfélkapus azonosítással nincs esetleg arra mód, hogy az ember gép előtt ülve bármikor lekérhesse a részvénykönyv aktuális adatait pl. a Kelertől? Van esetleg erről infója valakinek? Előre is köszönöm.
Meglesz benne a réstöltés. Ott jó beszálló visszaszálló alakul ki. Akik kimaradtak ott felszállhatnak a vonatra, aztán nincs pampogás hogy ez is elment.
https://invst.ly/12ox1- A z APP ha kilép a csatornából lefelé, akkor bizony még réstöltés is benne lehet az idén. Attól függ, hogy a feldumálók milyen munkát végeznek.:))
Realizálós hét volt, mert több papírban is lehetett egy kis aprót begyűjteni. Sajnos csak egy papírban nem tudtam megtenni, mert lemaradtam a jó lehetőségről és utána már nem nagyon érte volna meg. De remélem lesz még benne feltámadás, mert a feldumálók újra aktivizálták magukat, miután begyűjtötték az eldobált papírokat. Persze benne van még, hogy lejjebb tolják, de hosszabb távon csak eljön az emelkedés. Sajnos a Rába nem zárta szépen a hetet, de hétfőn jön a török diktátor és magyar társával csak össze hoznak a Rábának valami jó üzletet. Ennek eredményeként bízom a Rábajövő heti emelkedésében és kitörve a sávon belüli 3 szögből és megcélozza a csatorna felső szélétami bőven 16xx feletti árfolyamot jelentene. https://invst.ly/12owsk
Ez így helyes, többféle szemlélet megfér egymás mellett - a topik meg szolgálhat arra, hogy egymással megosztjuk a nézeteinket. . Az enyém annyi a jövőbeli lehetőségekkel kapcsolatban, hogy mivel a cég kommunikációban nem túl erős, kevés dolog ismerhető erre vonatkozóan. Persze a kommunikáció mértéke bármikor változhat. Most egyelőre kíváncsi lennék a vevő kilétére.
Megértelek, de nálam csak a második faktor játszik eladásnál. Ez kereskedési szemlélet kérdése. Én is több mint dupláztam vele, de nem az érdekel, hanem a jövőbeli lehetőségek. Ha tévedek, elfogadom. De itt a BÉT-en is volt több alkalom, amikor sikerült többszöröznöm egy-egy rv-nyel. Tiszteletben tartom mindenki kereskedési szemléletét, de én már csak a magam feje után megyek.
Kisbüfik topikja