szóra sem érdemesek amúgy. amennyit rinyálnak azon az időn már pénzt lehet keresni. Aztán hány befektetőt tántorítanak el, meg szednek rá a hülyeségre, ne vegyen stb. Ezért nem jó fórum alapján kereskedni.
ezért hagytam ott a csopit, szoktam olvasni, de bele nem írok. unszimpatikus egy brigád. Úgy temetik az OTP-t minthogyha egy futur vagy nordtelekom lenne.
mit össze tudnak sirni már idegesit rendesen...csak mondja csak mondja hogy vilgvége ez nem jo az nem jó.. persze hogy szar nekik mert évekig megéltek abból hogy biztos esni fog a részvény azt nem sok ész kellett hozzá. Most vannak a bajok amikor nem csak esik..A nagy bajok...
Fillerekkel felhuzhato.Valaki szepen kaszal vele.Eleg 1 valaki aki beinditja es a tobbi meg megy utanna.Utanna valaki nyer 2-300000 ft-ot es annyi.Mig egy jo reszuk beragadnak honapokra egy ertektelen fosba.Nutex felekben szerintem 50-100K lehet a max amivel el lehet jatszadozni ragadasveszely nelkul.En kihagyom az ilyen jatekokat.Az a papper ami egy nap 49%-ot emelkedik 25 millaval az minden csak nem normalis reszveny.Kaparos sorsjegy.
Kisbüfik topikja