na, :) jó tudni hogy nem vagyok egyedül. :))) Igazatok van, rosszal nem foglalkozni, jó papírokra fókuszálni !!!!! est , Ott1 Set holnap tovább folytatja.? Túl sokáig volt alvó üzemmódban., ma már nagyon fickándozott.
hohoho :) nekem még megvan a 469-es opus, csak még nem voltam hajlandó alávenni:) szóval csak hagyom, de nem adtam el minuszban nem is foglalkozom vele, csak 2K
jóérzékkel otthagytad az opust és milyen igazad volt múltkor., én amit keresek máshol azt az opus elviszi. életem egyik rossz döntése volt de nem hiszem hogy még ettől is van lejjebb, muszáj fordulnia
Néha kicsit tartsd tovább a pozikat. ;) 4ig az e-jegyrendszerre mekkora rallyt mutatott be? Nem értik a hívők, hogy mi a helyzet. 11yardos melóra nullán zárt.
őszintén szólva a tegnapi 95.6-os és 97.6-os vételek után én is felbátorodtam nap elején és vettem 4K-t 100.2-n, de aztán puffogtam, hogy kár volt, mert jött a dugó, de mégsem volt kár:)
megindult szépen102-ig, aztán hirtelen jött egy dugó, aztán még több dugó, aztán est-et figyeltem, mert kezdték szépen adni, aztán egyszer csak kipattogott a 102.8-as és a 103.8-as eladásom, 105.8-ra már én álltam be, azt is elvitték nem gondoltam volna, akkora dugót képzett valaki
még nincs meg a daytrade-elszámolás, mert akkor kevesebb lesz a jutalék, de a két papírban ma össznyeremény 87 500 forint, jutalékok 10800, de ez majd kevesebb lesz és a tiszta nyereség több az allokáció után
pfű, egyszerre volt tüzijáték 4 óra 15-től futurban és est-ben csak az estben lefelé, futurban felfelé, de sikerült mindkettőben minden, amit akartam:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)