est-ben meg néha úgy érzem, egy angyal vigyáz rám épp el tudtam adni 131-en a 127.2-es vételt, és szinte abban a pillanatban érkezett egy nagy eladó 130-ra de a pillanat elég volt, hogy eladjam 131-en:)
ja, és még valami: miután megvették a 114-es 28K eladót, beálltam venni 25K-val 112-től 113-ig nem pufferkedni akartam, komolyan gondoltam a vételt de nem kaptam , utána már indult felfelé szépen
ami meglepő volt a mai napban, az a kezdeti újraépülése a futurnak pedig ma 102-ig álltam be napkezdéskor venni talán azért, mert est folyamatosan lefelé tart, senki nem látja a végét, ott valódi nagy eladások mennek, futurban meg szerintem nincs nyomóerő lefelé ---- vagy csak nem veszem észre, pedig nagyon pesszimistán álltam be venni de így lesz a tegnapi pesszimista vételből mai optimista eladás:)
jobb lett a mai nap, mint vártam tegnapi 110.2-111.2--112.2-es vételeimet tudtam adni futurban 116 --- 117.2 közt est-be megint bepiszkáltam 127.2-n, el tudtam adni 131-en, épp mielőtt egy "benga" berontott eladni 130-ra ott1-ben kaptam 258-on, de adtam is 262.5-ön, az nagyon vacakul néz ki, pedig 271-en is vettem belőle, kár volt..... ennyi volt csak ma , nem tudtam rendesen figyelni
Komolyan kérdezem, mert kíváncsi vagyok (nem a személy miatt, mert nem ismerem): ilyenkor egyébként mit kéne csinálni, mi lenne a korrekt megoldás? Ha belevesz valamiért és kiderül, hogy mégsem oké, akkor tartogassa és adogassa apránként ki tudja meddig? Értem, hogy 1500-on sokan bent ragadtak, de gondolom azok meg örültek, akik azelőtt 900 környékén voltak beragadva. Bárki bármit csinál, a rendszer jellegéből adódóan mindig kell, hogy legyenek olyanok, akik a csúcson veszik. Sőt, ha sokáig adta volna 1500-on, akkor még többen vették volna meg ott, aztán ugyanúgy kiderült volna másoknak is, hogy nincs semmi, és akkor ugyanúgy eladták volna ugyanazt a mennyiséget vissza lefelé, csak sokan. Vagy nem?
való igaz, hogy futurban meglátszik a tegnapi ery-őrület, csak nem értem miért az már egy lejátszott meccs a részéről miért kell leőrjöngenie a papírnak? a jegyzés miatt? hát jó, akkor megyünk le
sziasztok est-ben eladtam a 150-est, nullában, kaptam 140.2-n, azt tudtam adni 143.6-on, és 144.8-on aztán kaptam 139.2-n és 138.6-on, nem tudtam adni futur: nap elején még tudtam adni minimális adagot, vettem 112.2-n, 111.2-n, 110.2-n de adni nem tudtam pocsék nap őrmesteresek örülhetnek
"tudjuk, hogy egy nagy kamu vagy. " Logikátlan amit írsz. Mi értelme lenne kamuznia? A virtuális térben, ismeretlenek előtt? Milyen előnye származna belőle?
Na, egyre jobban ragadunk Futurban, Éva!! Ma csipegettem hozzá, az utolsó öntésnél nem kaptam 110en, majd holnap... De azt sem bánom, ha megindul :D Erynek meg köszi mindent!! 😡😡
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)