Itt meg soha nem szoltam hozza es nem is fogok (csak soroztem 😂🍺), de csak a vak nem latja, hogy csodaviz szepen komponalt semmi... ner van benne, coin, nem coin, uj coin, mikozben a weboldaluk 1napig elerhetetlen volt 😂 weboldalt nem tudnak csinalni, nemhogy majd coint 😂 ESTbol a regi tagok a nagy sztorinal lepnek... vajon miert? 😊 jo ez a bet... lehet forintozni, csak ertelme nem sok
Agyrém, amit megint leművelsz az értetlenkedéseddel es mar üti is fel a fejét a metsző agresszivitasod. Dühterapia es értelmező kurzus kéne neked, nem tőzsde, meg élő beszámolós szófosás ;)
várj megvan Richter Emlékszel amikor az öreg kiszállt a cégből 7000Ft-on? Arról is csak később jött bejelentés. A piac mit szólt hozzá? Te mit szóltál hozzá, hogy a vezető eladott? Persze közben lemondott, de azóta is emlegetik. Az is csak utólag derült ki, mert ha azonnal jelent botrány lett volna.
Jézus Krisztus.. Tényleg nem érted hogy kurvara le van szarva az árfolyam ahol eladta?! Nézd meg a státuszát a cégben. Ott írtam a 4iges példát. Ha még mindig nem érted akkor veled van a baj.. Mert nem látsz túl a forint baszason. Te nem voltál tulaj cégben befektetési céllal ez lehet a baj.. Neked forint forint, ember ember, rv rv...
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)