Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Új kereskedőtaggal bővül a BÉT
2017. augusztus 31. 12:24
Az Interactive Brokers lett a Budapesti Értéktőzsde legújabb kereskedő tagja. Az Interactive Brokers a kelet-európai terjeszkedése részeként mostantól több mint 436 ezer ügyfelének ad hozzáférést a magyar piachoz. Budapest mellett a brókerház ügyfelei a lengyel tőzsdét érhetik még el a mai naptól.
Nincs még egy ilyen lakópark a IX. kerületben: otthonos lakások, kiváló befektetés! (x)▾hirdetésPortfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia A BÉT az utóbbi időben növekvő érdeklődést lát olyan új külföldi tagoktól, akik pluszlikviditást tudnak adni a piacnak. Végh Richárd a BÉT elnök-vezérigazgatója elmondta:Folyamatosan dolgozunk azon, hogy új befektetőket hozzunk és növeljük a likviditást.
Jonathan Chait, az Interactive Brokers operatív ügyvezető igazgatója hozzátette:A magyar befektetők is ugyanúgy tudják elérni a külföldi piacokat, ahogyan az adott ország helyi befektetői és ez fordítva is igaz, a magyar piacot is ugyanolyan könnyen érik el a nemzetközi befektetők, mint a helyiek.
5 órán keresztül nem írunk az opus topikba, addig itt vagyunk. :)valami sámán azt mondta, hogy ha 5 órán át nem írunk kereskedési időben abba a topikba, akkor megindul. :))
Ma este jon par gyorsjelentes.
Nutexe ma 23-24 ora kozott.
Trollok a tetofokukra hagnak a kicsik gyorsjelentesen.
Kiadhatnanak csod hireket, hatha hirtelen hetszereznenek, mint a tobbi :))
Egy gondolatom ma reggelrol kisbufi topikbol!!
"Visonka csodeljaras alatt hetszerezett aljarol, 10-70.
Estmedia csod alatt 1.5-6. negyszerezes.
Akkor a nep mit van fennakadva azon, ha egyeb kis papirok csodok nelkul emelkednek kevesebbet, mint a csod alattiak?!
Hat nem csodas vilag a tozsde vilaga??!! :)"
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.