Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Hat igen. Ismerem szemelyesen baratunkat, nem tudom mi lett vele. Szemelyesen jokat dumalunk.
Emerald szervez forum talikat. irja leveleben, tok mas mki szemelyesen. Biztos vagyok benne, hogy a trollok is kezesbaranyok lennek szemelyesen
Januarban indul paks2 epitese.
link
Nem keves embert es ceget foglalkoztat majd a beruhazas.
Betrol be lehet vonni par ceget. Mind felivelo palyara lenne itelve.
Nem lepodok meg. Veled ellentetben en azt kivanom neked, hogy az osszes favorit papirod duplazzon. Pont en nem fogok meglepodni. En csak azt mondom, tobbi mennyire le van maradva.
Feneket!! Majd meglatjatok, hogy nagyon az elejen vagyunk az emelkedesnek. A kis papirok fordulojanal hoztam letre a topikot talan 2eve kb. Ez nem idotav a bull piacon! Felismereshez sem ertek el a kisbufik!
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.