Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Ki mely kis papírokban lát fundamentálisan erős alulértékeltséget és/vagy sztorit? Én belátom, hogy jelenleg az esetemben ezen papírok elsősorban a Waberers, AutoWallis,
Ahamm, nem panaszkodom. Bár a mezőgazdasági ágat épp leépítem. Nem tudunk/akarunk már annyit dolgozni. 10 éve napi 16 óra meló meg se kottyant. Most ríni tudnék mikor le kell hajolni. :/
Menjen is a sok kis retek fel! :)) akinek eddig nem volt muszáj adnia, most már nem érdemes. Én jol rrábaxtam, mert a 2015tbszemet hagytam lejárni, azt a pénzt kiveszem a tőzsdéről, így az azon lévő papírokat értékesítem bukóban is. 1 éve kellett volna kiszállni mindenből, de az ember elhiszi a mesét, ha a poziban van... de bűnöző az összes kispapír cégvezető és hazudik mint a vízfolyás. Ez számomra 2020 legnagyobb tanulsága. Ebből is építkezünk a jövőbeb.
Hat ez mar tortenelem! Mondjuk legelejen pont idoben szoltam, lasd elso hozzaszolasok!! Azota kis papirok lebe jott be. Ott is megkaptam, itt is. Megis igazam volt. Most semleges vagyok kicsikben, de javaban feleztek, harmadoltak ket ev alatt
Most sok kispapír lent van, messze a csúcsától, bármelyiket érdemes lehet venni. Opus/Konzum papírokat gondolnám a legerősebbnek, a titkos favoritok lehetnek az Ott1 és az Estmédia, ha kiderül, hogy komoly dolgot hoz Vajna papa. Egyelőre szar sincs nála
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.