Jelenleg a dk a legkomolyabb ellenzék. A többieket Orbán nem is tekintené ellenfélnek. Az ellentmondás továbbra is fennáll: Stop Gyurcsány, de mellette legyen a dk a legerősebb ellenzéki párt. WTF?
Miért akarnák, hogy megszűnjön? Akkor kialakulhatna egy valódi ellenzék, akikkel komoly dolgokban is számolni kell. De hisz már hányszor elhangzott ez? :)
Még jobb lett volna, ha a fideszesek az első fordulóban mennek el előválasztani, és mindenhol leszavazzák a dk-s jelölteket. Lehet, már mára meg is szűnt volna a párt.
De hizs előbb még azt írtad, hogy Dobrevet szeretnéd győztesnek az előválasztáson. Gyurcsányt úgy lehet legegyszerűbben és leghatékonyabban távol tartani a hatalomtól, hogy az előválasztáson MZP nyer.
Akkor tehát szerinted sincs értelme a Stop Gyurcsány, stop Karácsony! kampánynak, és a Gyurcsány-show kmapánynak, amikre mind milliárdokat költ. Valaki.
Még itt pötyögünk totálisan beállt a kommunikációs zavar. Botka beállt MZP mögé, Ujhelyi az EU-ból az ifjú generációért küzd. Az MSZP beáll vagy nem áll a DK mögé? A Fidesz már nyomja az ekét MZP lejáratására.
" Azt gondoltam, a fideszesek azt szeretnék, ha Gyurcsány eltűnne a politikából." Rosszul gondoltad. És nyilván korábban te is sokat gúnyolódtál azon, amikor Gyurcsányt "lottóötösnek" nevezték fideszes körökben. :)
most ezzel nyugtatják magukat a fidesz szavazók, de amint leszavazzák Döbrögiék ámokfutását egyre többen fognak kihátrálni mögülük, ami biztos Karácsony visszalépésével most rendesen beleszartak a propaganda gépezetbe és most a fél ország a fideszen és a besült lejárató kampányon röhög, ami szomorú a dologban, hogy az antikmapányra elherdált milliárdok a magyar emberek pénzéből lett elnyúlva.
szerintem arra már Dobrevvel sem kerülne sor, pontosan amiatt, hogy az ellenzék legszélsőségesebb tábora a jobbik szavazói sem Orbánra húznák az x-et, néhányan talán nem mennek el, de az nem befolyásolná jelentősen az eredményt.
No, tehát te is azt szeretnéd, ogy maradjon az Apró-Gyurcsány-DObrev klán a politikában, és folytatódjon az alacsony IQ-júaknak szóló gyurcsányozás? Azt gondoltam, a fideszesek azt szeretnék, ha Gyurcsány eltűnne a politikából. A petíció is erről szól, nem? Karácsonyt már sikerült megállítani, most jöhet Gyurcsány. MZP-ra kell szvaazni, ennyi az egész. De ti mintha nem megállítani, hanem hatalomba emelni szeretnétek.
Karácsonyt Miniszterelnöknek!