Ezt a "hiteltelenséget" kifejtetted már párszor a regisztrációd óta eltelt nem egészen 2 napja alatt. Ha jól látom,csak és kizárólag ezt a topikot "tiszteled" meg jelenléteddel (vagy 28 hsz erejéig). Lassan felmerül bennem a gyanú,hogy nem vagy te ennyire fanatikus,csupán a munkádat végzed. Így sokkal érthetőbb az igyekezeted! :-)
ha jól szedem össze qatywasz volt délelőtt a hasznos ügyeletes, akinek sikerült megemésztenie, hogy Karácsonynak nincs jogsija, ellenben Havas Szófiára már nem bírt kielégülni :)
KÍnosan hasonló helyzet,mit amikor az átkosból a kopasz panaszkodik az anyjánka: "Szívatnak,Anyám..."...Mire a mama válasza: "Tudom fiam. Én intéztem!"
"Tombol a politikai osztály söpredéke..." . személy szerint ezért is várom lelkesen, hogy időnként benézz a fórumra, hogy legyen itt egy higgadt, letisztult, előremutató hang/gondolat, akihez mérni tudom magam :)
Ha Viktor legyőzése a cél,akkor semmi ellenvetésem! És mielőtt le antiszeminizálnál,meg is indokolom: ha Viktor 1,8-2 millás táborát le lehet győzni,azzal a kevés antiszemitával majd csak megbírkózunk valahogy! :-)
KARÁCSONY TAKARODJ !!!