A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Szíved joga kételkedni. Én azért úgy gondolom, hogy nem tesznek ki bét közleménybe hazugságot. Nem 2010 van már, az mnb ennél sokkal kisebb dolgokra is ugrik.
Mondogatod hogy majd kérjenek elnézést akik ellene voltak ha majd a boltban látnak ebből egy palackot. Azért ez még évek fognak eltelni!! Hosszú évek!!! Nyomod a PR dumát de majd nézd meg a tavalyi eredményeket és nézd meg hova tették a befolyt pénzeket
Hát ez a gátja az emelkedésnek. Kérdés az új csorda tud e több pénzt beletolni, mert akkor mehet feljebb s más kezébe kerül a forró krumpli. Aztán év végén már új fórumozók sírnak, hogy miért nem lép fel már a tőzsdefelügyelet/MNB az árfolyam manipuláció (esés) ellen. Érdekes a fórumokat olvasni hogy hogy változik a hangulat.
Hát ha tudnám mi honnan fordul már milliárdos lennék :D Azért az àtbaxások csimborasszója az Opus volt. Ott mindenki bukóban ül ugye aki 280 feletti átlaggal van benne. És durva tömés volt benne 500 felett rengetegszer. A sok stabilizáló a régi Opus topikban, ment a röhögés hogy lejjebb várom. Az összes törölte magát már a fórumról :DDD
csak nem mindegy, hogy honnan fordul le. :) Opusnál is sírást emlegettek 200nál, Masterplastban meg 2000nél, hogy egy friss példát is mondjak. De még a MOLt is mondogatták 2000nél, hogy finito. :)
Zsolti! Egyenlőre semmi nem történt! Elérte a sávot amit jeleztem (kis C") majd visszatesztelte a 79-es ellenállási pontot, ami már támasz és megindult újra a pingus fele, de ez semmit nem jelent. Ameddig nincs meg a csúcs és nem fordul, addig nem tudom meghatározni a korr.t se...! Ez nem egynapos sebészet, azt tudni kell! Lehet hurrogni és nyelveket nyújtogatni, de ez nem egynapos dolog semelyik irányba. Akár melyik irányba megy, én akkor is az igazat mondom a kutakról, de csak ha szóba hozzák! Ennyi!
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez