A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
A tőzsdén mindeninek joga van minden bejelentést máshogy értelmezni. Én máshogy értelmeztem mint te, de ugye ehhez jogom van, mégsem a te pénzedből tőzsdézek, hanem a sajátomból. A többi része meg mikro befektetőként nem igen érdekel, majd kiderül jól döntöttem vagy sem. Sokféle részvényt tartok, ami megy örülök, ami nem azt nem szidom, még poziban sem, nem hogy anélkül. Ebben különbözünk a legjobban.
Ha engem kérdezne valaki, az a gyanúsabb mozgás, ami a semmire történik egyik napról a másikra a piac rájön hogy nézd most látom, ez itt alulértékelt. De veled ellentétben, nekem van mindkettő, mehet bármelyik, jól járok. Téma lezárva részemről, csak rámutattam, hogy máshol mást mondasz.
Egy másik fórumon leírtam miért nem veszek vizes papírt.Míg a fórumos csapat benne van, minden nagyobb speka ott nyüzsög alig várják hogy kiszabaduljanak.
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez