A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
🤣🤣🤣 A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő
Részvénytársaság (7011 Alap, Dózsa György út 81–83.; adószáma: 23174586-2-07, a
továbbiakban a Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit
az alábbiakról.
A Társaság 2020. október 5-én, hétfőn megkezdi blockchain-technológián alapuló Watereum
tokenje második sorozatának kibocsátását, nyílt, nemzetközi értékesítését a Watereum token
weboldalán keresztül, amely a http://www.watereum.hu címen található meg.
A Társaság Igazgatóságának döntése alapján ezen kibocsátással 2.500.000.000,- azaz
kettőmilliárd-ötszázmillió darab Watereum 2 token érhető majd el 0,90- Ft/darab egységáron. Alap, 2020. október 01.
Hát csak akkor tudsz eladni minden mennyiséget (bár ugye kinek mi a nem kevés) ha lesz aki megvegye , holnap nem leszel egyedül, aki minden áron szabadulni akar majd a csodatokentől...
Mert belevettél? Meg is érdemled, mondom ezt úgy hogy én is részvényes voltam csak még időben ki tudtam szállni mikor a kgy láttam mi folyik sus mus akkor jöttem rá hogy ez a fórumosok játszótere.
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez