A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Voltak nagyon közeli értesüléseim, ami arra ösztönzött, hogy kimondottan speka vételekkel foglalkozzam e céggel kapcsolatban! Ezek ami nem nyilvános és így is marad, de nem azt jelenti, hogy a céget le kéne írni a jövőben és lebeszélnék valakit is! Tévedhetek is! Látszólag a változás megindult, bár eredmény még nincs sajnos! Most nehogy te is ide írd, hogy mennyi nyereséget termelt a cég...., az egy vicc, ahogy probálják szépíteni egyesek! Egyelőre ugyan az folyik a cégnél mint régen, nem a termelés a lényeg! A számítógépből próbálnak "vizet fakasztani", ezt az irányt pedig egyre jobban nyomják és nagyon rizikós, ez az én publikus véleményem! A befektetők kerülik az ilyet, speka terep, de csak ideig óráig mükszik..! Részvényeket nem lehet eladni miután a tulajdonosi rendeződések megtörténtek! Sokan több száz k-s pakkal reménykednek, hogy legyen vevő benne! Nehéz eset.... r60,2 -3.68%
Ragadjunk ki egy mondatot! Vonatkoztassunk el attól, hogy fullon vagyunk-e papírral vagy sem. Reális, józan gondolkodással olvassuk el az alábbi közlemény részletet: ___ “A Társaság 2020. október 5-én, hétfőn megkezdi blockchain-technológián alapuló Watereum tokenje második sorozatának kibocsátását, nyílt, nemzetközi értékesítését a Watereum token weboldalán keresztül, amely a http://www.watereum.hu címen található meg.” ___ a)Amennyiben itt Zsolti szerint valóban kriptovalutával szeretnének foglalkozni, akkor ez így tényleg egy Bósa István féle magaslat. Nem is szeretném boncolgatni, aki olvassa a hsz-eim már tudja a véleményem. b) AMENNYIBEN, ez a kamu hír, egy kriptovaluta projektnek álcázott tőkeemelés, amit a cég tulajai dobnak össze, akkor ez egy profi dolog. Nem higul a részvény. ..... aki a kriptovaluta verzióban hisz, és ha neadj isten valóban ez a cég terve, akkor mindenki fusson! De ne most, mert fordulatot érzek énis, és egy közeli ATh benne lehet rövid távon! Most az ajánlásom BuY!
Részben igazat adok, de nem várom 27-re, csak ez jött ki (ta) Nem mindig teljesül, de van hogy túlszalad, ez ilyen! Keresem benne a fordulót, mint ahogy a héten jeleztem is, hogy lehet valami.... A víz meg olyan amilyen, ezt hagyjuk! Tudok pár dolgot "a vizről" és "a cégről" , de nem minden publikus. Ami az, azt kitárgyaltuk! Azért írok ebbe a nem futur topikba, nem csak én hogy ne zavarjuk a rajongókat. Akinek nem jön be az itt olvasottak az nem veszit vele, ha kihagyja. Ez ilyen egyszerű.. Egyelőre nem tudok jót mondani a cégről, de ha lesz olyan ideírom!
Van aki szerint majmolás, van aki szerint hit. Mint van akik szerint ti jókat kárörvendtek itt a papíron, és van akik szerint csak ta. Ugye minden nézőpont kérdése. Az ő pénze, miért aggasztó a hite? Természetes hogy amiben az ember pozícióban van abban hisz is, azért vett bele, nem? Te meg 27re várod, ihatatlan stb. Két ellenpólus de ez ilyen. Próbálok salamoni lenni.
nincs nekem semmi bajom vele, de tudomásúl kell venni, hogy a kártyának is két oldala van! Én aggasztónak látom ahogy majmolja" (nem sértésnek szánom) a papírt, bármely értékü hírnél!!
Én keresem a pozitív oldalát a dolgoknak, vagy a tényeket. Fogalmazok meg kritikát is nem egyszer. De az nem járja, hogy szó nélkül hagyjak szándékos félrevezetést. Ennyi
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez