Így van.
Soros, migráns, ellenzék, külföldi és nem orosz, stb.
Sok mindenről kell ugyanazt a véleményt kialakítani a FIDESZ-nek a választói felé. Nem könnyű.
Igen, jól látod, Putyin szele csapkod rendesen a nádasban, az ellenzék meg képtelen azt követni!
Milyen jó, hogy van egy nemzeti kormányunk, amely képes a követésre!
Nem gondoltam volna akkor sem és most sem gondoltam volna, hogy az ellenzék ilyen aljas hazugsággal fog értetlenkedni. Csak az ellenzék van ellenszélben, hogy a nádasban csapkodjon a putyin szele.
Ezeket a putyini eszméket sajnos a tisztelt ellenzéki okostojások terjesztik. Csakhát vannak akiknek ez tetszik! A terjesztés!
Az önvizsgálatot folyamatosan kell magán végezze az ember ahhoz, hogy lássa, tudja-e követni, merre hajlik a nád és képes-e Ő is arra hajlani.
Ezt a FIDESZ esetében különösen figyelni kell, hiszen az orkánban a nád is csapkod.
10 évvel ezelőtt gondoltad volna azt, hogy a FIDESZ szavazók gondolatait mára a putyini eszmék fogják meghatározni?
Ez egy érdekes véleménycikk volt egy "ismeretlen ügyvédtől", ami jól mutatja, mi maradt a FIDESZ érvrendszeréből.
Gyűlölj, gyűlölj, gyűlölj!
Más nem maradt. Le kellett egyszerűsíteni a megmaradt szavazóbázisra, ami egész jól sikerült! 1956-ban se tudták volna jobban összefoglalni a kormányzati propagandát.
Ez mind igaz, sőt még több is. Ennek ellenére a rájuk szavazókat ez mind nem zavarja.
Ezek túlnyomó többségükben
- vidékiek, (nem iskolázottak)
- erősen függőhelyzetben lévők (állami vállalatoknál, önkormányzatoknál dolgozók),
- a mélyszegénységben élők, akiknek a létük függ attól, hogy megkapják-e minden hónapban a segélyt, bekerülnek-e a közmunkaprogramba.
De mindez nem lenne elég, vannak mindenhol vezérürük, akik a legnagyobb haszonélvezői az állami bevételek ujrra elosztásának. (Itt értem alatti a korrupciós pénzeket is.) Ezek a véleményvezérek (sokszor jobb meggyőződésük ellenére) viszik azokat a választó fülkékhez, akik közül sokan azt sem tudják, hogy mi történik a közéletben, hogy milyen különbségek mentén kellene és milyen pártok közül választani.
Feszegetik a pofonosláda tetejétlink
van gyülekezési joguk. Na, ebből van már nagyon sokunknak elegünk
agresszív
félrevezetett fiatalok
külföldi zsoldban álló fizetett provokátorok
szánalmas figurák
feltűnési viszketegségben szenvednek
ostobán gondolják
bosszúságot okoznak ... a békés, többmilliós többségben lévő magyaroknak
kezd már elegünk lenni
Vészesen fogy a türelmünk.
Nem kellene már tovább annak a bizonyos pofonosládának a tetejét feszegetniük
hivatásos Gulyás Mártonok
a nyikhajok csak provokálnak
eszközei a Wall Street-i nagyravágyó globalistáknak
erőszakosan
beavatkozhassanak az országunk belügyeibe
megpróbálva megdönteni a
törvényes kormányt
kormányra juttatniuk parlamenti, demokratikus választások útján nincs esélyük
Mégsem kellene azért eltűrnünk
ostoba orbánozók
zsúrpubik
sosem látott nemtelen eszközök
semmivé tudják tenni a valós népakaratot
agresszív, provokatív kisebbség
Kezükben ... a tömegtájékoztatás...
hazájukat eláruló európai csicskavezetőik
Nekünk, magyaroknak
tehetségtelen antipolitikusokból álló ellenzék
a nemzeti kormány reményük szerinti megpuccsolása
helytartói pozícióhoz juthatnak
Jobbik pálfordulásával már a parlamenti küszöb elérését is sikerként könyvelheti majd el
A pártot finanszírozó oligarchának
vesztes, nemzeti érdekek elleni pártalakulat
államférfiúi képességekben Orbán Viktor bokájáig sem érnek fel
választást nyerni nemzetellenes, mélységesen demagóg (hogy ne mondjam: populista) politikájukkal nem tudnak
kormányellenes puccs
hazai csicskák
a pofonosláda tetejét félig már kinyitották
Magyarország, FIDESZ, 2017!
Elmentem ma ebédelni. Finom volt nagyon. Nem tudom mi volt az, de 87.000 Ft-ért két fogás igazán megéri!
Épp most vitte el a maradékot a pincér, becsomagolni a kutyának. Nem az enyém a kutya, csak nálam van, de ez nem is lényeges.
Amikor ide értem, alig nyitotta ki a sofőr a luxusmerci hátsó ajtaját, hogy kimássza, újra ezt hallom, valakik arról beszélnek, hogy már csak a gyűlölet tartja össze a FIDESZ szavazóbázisát. Meg azt, hogy ilyen a demokráciákban nem szokásos, annál inkább a nem demokratikus berendezkedésű nemzeteknél. De szerintem ez nem így van, a gyűlölet a demokráciákban is fontos összetartó erő! Én például gyűlölném, ha nem csorogna be havi pár milliárd a nevem alatt futó bankszámlákra! Rossz lenne nézni! Vicces sztori, minap elnéztem az egyik kimutatást, és beszámoltam róla, de elszámoltam a nullákat, egyel kevesebbet számoltam. El se tudjátok képzelni, mekkora riadalom lett belőle, de aztán újraszámoltuk a nullákat, és megvolt mind! Biztos veletek is elő szokott fordulni, amikor bejön 1-1 utalás.
Igaz az, hogy már csak a GYŰLÖLET tartja össze a FIDESZ-t és annak szavazóbázisát?
Talán több plakátra kellene költeni az adótokat, amiben a sikereimről kaphattok információt?