Tegnap az időközi választásokon a fideszes induló "lezúzta" a bal-lib színekben induló Dopemant, -nem kicsit-
amíg ilyen Dopeman-neket tartanak a legalkalmasabb politikusoknak... addig a Fidesznek nincs mitől tartania
másnak is az van, hogy ha beállítja hogy 100 hozzászólást lásson egyszerre, akkor legörgetve még mielőtt eléri a topic alját, újból jönnek a frissebb hozzászólások és így szépen folyamatosan lehet ismételten lefelé görgetni a mélybe?
Baromira nem érdekelnek a kampányok. Egy igaz szó nincs bennük és ökörségnek tartom őket. Csakis a business oldaláról értem meg. Jó sokat lehet keresni vele a közpénzből.
A szavazók 66%-a (ex-has) nem kötődik semmiféle párthoz és nem is érdekli. Arra szavaz, aki neki a mindennapjaiban a legkisebb rosszat okozza. Ezenkívül baromira nem érdekli a politika és a hazugságoktól próbálja távoltartani magát. Ezért ökörség már a cím is, ehhez szóltam hozzá. :)
1945-1989. között is sok, értelmét meglehetősen könnyen befolyásoló személy élt az országban.
Ugyanez működött akkor is, most is működhet.
Még a témát is másolja a FIDESZ. Miért ne tenné, hiszen ugyanazokhoz szól, mint akiket Kádár János is meg tudott győzni.
Szent Ferenc és néhány szőrzetestársa szakadt ruhákban, mezítláb vándoroltak, amikor egy este kivilágított gazdag ház mellett mentek el, amiből tivornyázás zaja hallatszott. Az egyik szőrzetes felsóhajtott és imát kezdett mormolni.
Ferenc megszólalt: "Látod, testvérem, én is irigylem ezeket a lovagokat és urakat, mert ők mentesek az álszentség és az erkölcsi gőg bűnétől, amibe mi gyakran beleesünk."
Aztán csendben továbbmentek.
Igaz az, hogy már csak a GYŰLÖLET tartja össze a FIDESZ-t és annak szavazóbázisát?
Talán több plakátra kellene költeni az adótokat, amiben a sikereimről kaphattok információt?