Vidéken laktam családi házban, de ott is alap volt a klíma számomra. Most az élet úgy hozta, hogy albérletben kell lakjak egy budapesti panelban. Itt konstans 29 fok van, és este olyan szinten nyomja a meleget a beton, hogy nem tud bejönni a lakásba a levegő. Duna parthoz közel lakok, az áradás nem is lenne gond, de az utána maradó posvány meg a nagy meleg miatt rengeteg a szúnyog és sajnos már nap közben is kezd elviselhetetlen lenni az élet az utcán. Visszasírom azt az időt amikor még volt légi irtás.
Ma jönnek kitakarítani a klímát, nem vagyok alkesz, nem dohányzom, a fűtéssel is mindig spórolok, de ha valamire nem sajnálom a pénzt az a klíma. Rosszul vagyok fizikailag már 25 fok felett, így ma este már bedurrantom 24 fokra, abban éppen lehet kényelmesen aludni, és másnap nem vagyok mosott szar. Eközben kollégáim a klímás irodába járnak be aludni, mert egész éjjel szenvednek. Van pénzt mindenre IS, de a klímára sajnálják. Hát ő dolguk. Pedig illene már tudomásul venni, hogy csúsznak el az éghajlati övek, és hazánkban pont nbesz*ptuk. Itt télen fűteni kell, nyáron hűteni. Részemről jöhet a meleg, egyedül a kerékpáron szenvedek hazafele a 60 fokos aszfalton :(
idöjárás topik