itt lehet látni milyen méretben pusztitanak egyesek-kinek az utasitására és ez egy üzlet-amugy ezek a vezetők érzéketlen .ráadásul olyan mint a konkoly mérgező lények.ezeket nem érdekli semmi csak a pusztitás ez az elemük-ezek nem emberek és ők vezetik az emberiséget ez szörnyű,de az emberek szavazták meg őket.tehát megérdemeljük a sorsunkat
Erre nem tudok mit válaszolni, mert számtalan olyan hírt is olvastam, hogy minél melegebb a tenger, annál több alga, plankton és más oxigént termelő növény van. A légkörben csupán 0,04% a széndioxid mennyisége, míg az oxigén 21%-ban van jelen. https://danubagarden.hu/blog/tenger-novenyvilaga/
igen ismerem amit irt.amugy széndioxid minnél több van annál több a növény a világban-ugyanis a növények abbol élnek táplálkoznak bezonyám.itt inkább az oxigénnel van baj ami csökkent.és pontosan azért mert kiirtják az erdőket illetve a moszatok pusztulnak-amik 90% ban ontják az oxigént.bezonyám.sátánisták meg mindigis életellenes gyilkosok volta- és ők vezetik most még a világot.
A termények megtermelésénél nem csak azt kell számolni, hogy a paraszt mennyi gázolajat éget el a földjein, hanem minden egyes szektort, ami őket kiszolgálja. Még a gépgyár is ide tartozik, de ha szigorúak akarunk lenni, még a gépgyár megépítése is. Például Óváron egy óriási cég épült fel a zöld mezőn, amely a parasztot szolgálja ki. Eddig sem volt hiány semmiből, volt elég vetőmag, raktár és szárító kapacitás. A sok ezer négyzetméter beton, épület és járművek miatt keletkezett kibocsájtást mikor fogja ez kikompenzálni? Hasonlóan az ipari parkokban gombamód szaporodó üzemekhez, amik azért épülnek és rongálják a klímát, hogy legyőzhessük a klímaváltozást. Micsoda öröm, hogy az erőművek mellé (bit)coin bányászok települnek, mert ha olcsó az áram, ők ezt elfüstölik. Nem kell gondolkodni, hogyan tárolják, a pénzük meg lesz. Ráadásul ezek a bányászgépek óriási mennyiségű hőt termelnek, amit hűtőberendezéssel kezelnek. Ami meg az egyik oldalon hűt, a másikon fűt.
Tudod nemrég beszéltem egy Indiában élő ismerősömmel, akinek panaszkodtam, milyen brutális meleg van, de ő kinevetett a 35 fokkal. Azt mondta, ahogy ők is megszokták, majd mi is megszokjuk. Alkalmazkodni kell, ennyi. Náluk nem a felhőket fényesítik, hanem a házaikat. A tetőket fehérre festik, állítólag ez 2-3 fokot is tud bent csökkenteni. Nálunk meg a legtöbb új ház fekete tetővel készül. A gazdag országok leszarják, hogy mi okozza a felmelegedést. A klímás házakban szépen elvannak, közben a hőerőművek meg csak okádják a CO2-t. Ráadásul a klímavédelmünk semmi másról nem szól, csak a bizniszről. Ez onnan látszik, hogy a számtalan óvintézkedés ellenére dőlnek a rekordok. Én például nagyon kíváncsi lennék a bioüzemanyagok valós lábnyomára, mert ugye azokat a terményekből állítják elő, de azokat meg is kell termelni, amihez óriási mennyiségű fosszilis üzemanyagot használnak fel. Amit egyik oldalon nyerünk, azt a másik oldalon bőségesen visszaadjuk.
no kérem a sötétség mindent bevet-propaganda hazugság megtévesztés.és az emberiség mindent be is vesz most még aztán eljő az idő mikor itt a farkas és megeszi a malacokat
idöjárás topik