"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
A HUNMINING reménye, hogy elad, egy a rudabányai körzetben elheverő kiváló minőségű, Baritmix elnevezésű betonanyagot. Összetétele ismert, és mivel ismert, egy ilyen összetételű anyag előállítása az összetevőiből egy adott projekt helyszínén lényegesen olcsóbb, mint azt Rudabányáról pl:: Törökországba utaztatni. Ebben a cégben semmi sincs, még remény se'.
Józan ésszel! Neki sem éri meg ha nem talál befektetőt mert a részvényeivel a seggét törölheti ki, én bízok benne mint annó Sós Csabába is mert ez most az ő érdéké is hogy ne legyen kuka!
Nem kamu, de irhatna hetente 2,3 kommentet. Újságcikk is lehetne vagy bármi arról,hogy pl befektetőt keres. Miért nem tárgyal a leggazdagabb gazdagok egyikével? Ajánlja fel részvényei 40-50-80%-át valakiknek,akik megmenthetik
Igaz,de engem nem érdekel a fórum beírások,úgy sem tudunk mit csinálni csak várni,én már egyszer ezt átéltem az EST el, ebből a papírból lényegesen kevesebb kitettségem van,lesz ami lesz😁
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: