"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Valoszinuleg a hun asvany is erre palyazik hogy minel olcsobban megvegye es toket emelhessen hiszen akkor a barit teljes mertekben a tulajdonukba lessz a nehezbeton technologia szinten nekik van meg lehet toket emelni es mehet a tozsdei belepes
Az utolsó tőzsdei kereskedési napon 1-3 forint között szinte bármennyit lehetett venni. Én vettem is, nagy mennyiséget. Azóta romlottak a kilátások, szerintem az 5 Ft/ darab is túlárazott. Hosszas fejtegetés helyett: a felszámoló célja az, hogy a vagyont minél olcsóbban átpasszolja valahova. Ez, nagy valószínűséggel, meg is fog történni, a bevétel a tartozásokat se fogja teljesen fedezni. A részvényeseknek nem jut semmi. A cég felszámolással megszűnik, a részvényeket törlik (amíg ez a folyamat lefut, lehet akár 4-5 év is még). Ha most valaki vesz részvényt, ehhez kell igazítani az árat.
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: