"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Attól tartok, hogy így, több nappal az Ön kérése után már Önben sincs kétség, hogy ezt a HUNMINING nevű cirkuszt kevesen támogatják (beültetők) de kellenek páran, mert a Rényi féle csapatnak immár végleg ki kellett szállnia ebből a papírból. Monk egy jellegzetes, szélsőséges eset: ő nem lehet annyira hülye az írásának stílusából következtetve, hogy ne egy csaló beültetőnek nézzük. Jó szándékú befektető – nos ez biztos nem Monk. A másik csirkefogó Nolement, akiben néha már Varga István közvetlen munkatársát lehet kiérezni.
ez tényleg nagyon különös...
van itt sok vevőjelölt,csak pénz is jönne már! :-)
Ex Te jobban benne vagy a dolgokban, mit gondolsz a következő dologról?
A HUN Ásványfeldolgozó Kft. a Hun Mining Nyrt. mostani legnagyobb tulajdonosa, részvényese, ha jól tudom. ugye?
Na most azt kéne tudni, hogy 500 Ft-os névértéken tényleg befizette-e ez a Kft. a Hun Mining Nyrt.-be a tőkét, pénzt?
Ez a kft. hány milliós alaptőkével rendelkezik, lehet annyi pénz benne, hogy névértéken annak idején befizette a pénzt az nyrt.-be?
Szóval ez fontos dolog lenne szerintem, hogy apport volt-e vagy sem, vagy mi?
T. Monk!
Annyit meg lehetne kérdezni Tőled, hogy meg van még van a teljes pakkod? Azt írtad múlt héten nyilvánosan itt a fórumon, hogy 24 Ft-on is veszel, és gondolom vettél is még 20 000 db részvényt, és így kereken 100 000 db részvényed lett, ezt bárki elolvashatja itt, vissza lehet nézni.
Remélem nem csak beültető vagy, mert nekem ez kicsit gyanús, hogy itt fórumozol egy csomót és beírod nyilvánosan a fórumon, hogy milyen árfolyam, mennyi db-ot veszel, vettél...
Az ember azt is gondolhatja, feltételezheti-hipotézis, hogy csak egy beültető vagy, és inkább eladtad a pakkosat 24 Ft-on, mint hogy hozzá vettél volna...
Remélem alaptalan a szkepticizmusom.
Kérlek szépen, hogy nyugtass meg engem és mindenki mást itt, hogy nem vagy beültető. Köszi szépen!
Mert nagyon nyomtad a sok szöveget 24-25 Ft-on.
Látni a részvényen, hogy csak egy sima spekipapír és ismét 21 Ft-on van!
"A Hun Mining Nyrt vezérigazgatója tájékoztatja a részvényeseket, hogy a stratégiai cca. 4 millió tonnás Baritmix-I sugárvédő, nehéz beton készletének adás-vételi szerződései továbbra is aktívak"
köszi már látom is. igen,tényleg USA-beli...
Az is lehet, hogy több vevőjelölt is van ,nem gondolod? USA, Törökország, és más európai országok is.
majd meglátjuk.
"A Hun Mining Nyrt vezérigazgatója tájékoztatja a részvényeseit, hogy egy USA székhelyű megrendelő a Társaság és leányvállalatai készletében lévő
--------------------- a raktárkészlet utolsó 1.000.000 tonna Baritmix-I ® tételére------------------
sugárvédő öntömörödő nehéz beton anyagra IS vételi ajánlatot tett 2.500.- Ft/tonna export áron."
"A Hun Mining Nyrt vezérigazgatója tájékoztatja a részvényeseit, hogy egy USA székhelyű megrendelő a Társaság és leányvállalatai készletében lévő
--------------------- a raktárkészlet utolsó 1.000.000 tonna Baritmix-I ® tételére------------------
sugárvédő öntömörödő nehéz beton anyagra IS vételi ajánlatot tett 2.500.- Ft/tonna export áron."
azt nem találtam,hogy hol lenne,hogy USA-beli a vevő. jól van,persze tudom én is,hogy Törökország európai ország (plusz ázsiai is.)
De miért ne lehetne két különböző hír?
linket légy szi nyomj.köszi
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: