Elmegy egy pasi az orvoshoz. Doktor úr, ne kérdezzen semmit, sokat gondolkoztam rajta, biztos vagyok benne:heréljen ki. Na de kérem!....Nem, nem doktor úr! Csinálja! Eldöntöttem. Pakol a doki. Na kész, doktor úr?! Igen kész. Na hálistennek! Tudja találkoztam egy nagyon helyes zsidó lánnyal, és hát a családja...., Ember! Az a körülmetélés! Igen doktor úr, ez a helyes szakkifelyezés!
Drága Apu.... Berlin egy csodálatos város, az emberek kedvesek, és nagyon jól érzem magam itt. De apa, szégyellem magam, hogy bejárok az egyetemre a valódi arany 599GTB Ferrarival, amikor az összes tanár és diak vonattal járnak. A fiad, Nasser. ...... Nagyon szeretett Fiam, Húsz millió dollárt átutaltam a számládra! Ne szégyeníts minket! Vegyél egy vonatot te is! Szeretlek
Bemegy az indián hosszú idő elteltével a városi kocsmába mire ezt mondja a csaposnak: - Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt. - Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Józsi van. - Á! Nem vagyok én olyan. Kimegy az indián majd három év elteltével ismét bemegy ugyanabba a kocsmába. - Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt. - Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Józsi van. - Á! Nem vagyok én olyan. Ígyhát megint úgy jár az indián, hogy inni ivott, de dugni nem tudott. Kicsit vár, majd ismét három év elteltével bemegy a kocsmába. - Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt. - Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Józsi van. - Á! Nem vagyok én olyan. De mivel kezd hatni a pia azt mondja, hogy rendben, belemegy, de ne tudja már meg senki, mert ő tényleg nem olyan, csak nagyon kell neki a szex. Mire a csapos ezt mondja az indiánnak: - Jó, senki nem fogja tudni, csak te, én, a Józsi, meg az a hat ember, aki a Józsit lefogja, mert a Józsi sem olyan. (Brüsszelben kiderült, hogy mégsem kell az a hat ember, mert a Józsi olyan.)
"A Parlamentet mikor zárják be, mert úgy tudom a nagyobb szórakozó helyeket bezárják?!-Parlamentben egy egész néppel szórakoznak." facebookos bejegyzés
Két fideszes beszélget. - Neked most van barátnőd? - Nincs. Tudod, én a fiúkat szeretem és így van vele a két bátyám is. - Nálatok senki sem szereti a lányokat? - De, a húgom.
Humor