Egy reggel valaki berúgja a fidesz iroda ajtaját, berohan egy mérges kis ember, torkon ragadja a meglepett titkárt és ordítani kezd: - Te szemét, mocsok, élősdi patkány! Teszek én rád is, meg a pártodra is, aljas népség... A következő pillanatban berohan az ajtón egy másik férfi, és ijedten odakiáltja a dühöngőnek: - Állj meg, Kálmán, csak vicceltem! Nem mi nyertük az ötszázmilliót a lottón! ___________________________________________________________________ A párttitkár színházba viszi a nejét, a Madame Pompadourt adják. Az első felvonás végén az asszony megkérdezi: - Te, ki volt az a Madame Pompadour? - Nem tudom, de várj, megkérdezem. Oda is sétál a férj egy beszélgető csoporthoz, megkopogtatja az egyik férfi vállát: - Elnézést, elvtársam, ki volt ez a Madame Pompadour? Az illető tömören válaszol: - Egy rokokó kokott! A párttitkár megköszöni az információt, visszasétál a feleségéhez, aki izgatottan várja. - Na, megkérdezted? - Igen. - És, ki volt ez a nő? - Nem értettem, dadogott az illető.
Kohn sétál az Astoriánál. Leszáll egy ufó, kilép belőle egy marslakó. Kohn odasiet hozzá, és megkérdezi: - - Ott a Marson mindenkinek zöld a bőre, mint magának? - Igen. - Mindenkinek három feje van, mint magának? - Igen. - Mindenkinek nyolc lába van, mint magának? - Igen. - Mindenkinek ilyen nagy orra van? - Csak a zsidóknak!
"A szerelem egy személy és az összes többi közötti különbség durva felnagyítása." __________________ George Bernard Shaw ______________ Ez nemcsak a párválasztásra igaz, hanem a pártválasztásra is. (Dehogynincs kiegészítése)
Humor