Topiknyitó: Alilou3 2016. 01. 23. 15:44

Hosszú Katinka „mesternégyessel” nyitott Nizzában  

Négy számban nyert Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóverseny első napján, s aranyérmet szerzett Verrasztó Dávid is.

A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_pampa_ 2016. 04. 15. 08:07
Előzmény: #559  bigyula
amennyiben így van....

"hogy nincs semmilyen írott szabály ezzel kapcsolatban, csak évtizedes szokásjog."

ezt nem ismerte Katinka? Nem tudott róla?

miért kellene ezen a szokáson változtatni?

esetleg az nem szokás,hogy az ország legjobb úszója elindul az ORSZÁGOS BAJNOKSÁGON?
bigyula 2016. 04. 15. 07:58
Előzmény: #558  _pampa_
Figyu! Hónapokkal ezelőtt tisztáztuk, hogy nincs semmilyen írott szabály ezzel kapcsolatban, csak évtizedes szokásjog. Eddig ez volt a szokás, ezután meg nem.
_pampa_ 2016. 04. 15. 07:53
Előzmény: #553  _pampa_
felmerült egy pár kérdés remélem lesz aki válaszol rá.

amennyiben az EB indulás az OB szereplésen múlik akkor pl. a 400 vegyes 1-3 helyezettjei közül kit hagyjon ki a szövetségi kapitány,hogy Katinkának legyen helye?

Akit kihagynak azzal szemben tisztességes lesz az eljárás?

Felkészült az OB-re elérte azt a helyezést ami alapján indulhat az EB-n és mégsem utazik.

Ez így etikus?
Törölt felhasználó 2016. 04. 14. 17:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2016. 04. 14. 17:41
Törölt hozzászólás
________
________ 2016. 04. 14. 17:35
Előzmény: törölt hozzászólás
ez a Kiss-Hosszú ügy állítom oda fog vezetni, hogy a magyarok egymást mártják be, hogy ki mikor hogy doppingolt (éveken-évtizedeken át)

így az olimpián a magyarok lesznek ismét a szégyenpadon

lásd. anno a súlylökők
Törölt felhasználó 2016. 04. 14. 17:28
Törölt hozzászólás
_pampa_ 2016. 04. 14. 17:22
Előzmény: #550  Törölt felhasználó
"Ezért nem úszik Hosszú Katinka itthon -
Győr he­lyet Ari­zona: Hosszú Ka­tinka a Kis­al­föld he­lyett az ame­ri­kai nap­sü­tést vá­lasz­totta. Vajon mit szól ehhez az ezer seb­ből vérző úszó­szö­vet­ség?

Hosszú Katinka a közösségi oldalán jelezte, ő bizony nem úszik ezen a héten az országos bajnokságon. Mint már korábban beszámoltunk róla, a sportág királynője Amerikában marad, s az úszószövetség burkolt fenyegetése ellenére mégsem utazik Győrbe a hazai viadalra.

Még a korábbi kapitány, Kiss László beszélt arról, hogy az elmúlt évtizedekben egy versenyző sem volt, akit OB-szereplés nélkül kivittek volna nemzetközi viadalra. A szövetséggel hadakozó Hosszú ezzel nem törődött, most például ezt osztotta meg a közösségi oldalán. Győr helyett Arizonában láthatjuk őt.

Három hét múlva Londonban Eb lesz, nyáron pedig Rio de Janeiróban olimpia, jó eséllyel Katinkával."

Törölt felhasználó 2016. 04. 13. 13:18
Előzmény: #551  Törölt felhasználó
Ugye most is csak kamuztál?
Törölt felhasználó 2016. 04. 13. 13:12
Előzmény: #550  Törölt felhasználó
Így lesz borzikám, így lesz! Punktum!
Törölt felhasználó 2016. 04. 13. 12:54
Előzmény: #549  _pampa_
Még az is előfordulhat, hogy nem nevezik az olimpiára a szintidők eredményei alapján sem!

Elment Kiss, ha nem vált a Katinka férje előfordulhat, hogy lemaradnak az úszásról!
_pampa_ 2016. 04. 13. 12:49
Előzmény: #548  Törölt felhasználó
Indul az OB-n? talán a napokban lesz.
Az EB indulás feltétele a jelenlegi MÚSZ szabály szerint az OB részvétel.

Rá ugyan vonatkozni fog e? :)))
Törölt felhasználó 2016. 04. 13. 12:18
Előzmény: #545  Törölt felhasználó
Macika! Te meg csak úgy írogathatsz ahogy kedved tartja, akkor is ha nem szóltak hozzád!

Ébresztő!
Törölt felhasználó 2016. 04. 13. 12:16
Előzmény: #546  exmnbs1
Ha így folytatjátok, sajnos Katinka előbb lesz milliárdos, mint olimpiai bajnok!
exmnbs1 2016. 04. 11. 17:54
Előzmény: #545  Törölt felhasználó
az szép lesz
jó kis reklámot csináltak neki akaratukon kívül máris
Törölt felhasználó 2016. 04. 11. 17:50
Előzmény: #544  Törölt felhasználó
a fene se szól hozzád
trollkodj máshol
Törölt felhasználó 2016. 04. 11. 17:47
Előzmény: #543  Törölt felhasználó
Tudsz te Macika, ha odafigyelnél, mit mondasz!

Látod a kommented nélkül is lehet igazat találnod!
Törölt felhasználó 2016. 04. 11. 17:37
Előzmény: #529  ts3
Szepesi Nikolett: Itt az idő, hogy mindenki, aki szenvedett, aki félt, akit sarokba szorítottak valaha, beszéljen

Az úszósportban tapasztalt állapotokról, a versenyzők lelki, fizikai és szexuális terrorjáról korábban könyvet író Szepesi Nikolett Facebookon írt arról, mit gondol a Kiss László-ügyről, és az ügyet körülvevő közegről:

"Szándékosan tartottam magam távol az elmúlt napok, hetek Magyar Úszó Szövetséggel kapcsolatos botrányaitól. Már akkor is a háttérben maradtam, amikor Katka harcolt a vezetőséggel, holott naponta kerestek az újságok. A sajtó most is állandóan arra kér, hogy nyilatkozzak. Nem tettem. Eddig. Itt az idő, hogy én is és mindenki, aki szenvedett, aki félt, akit sarokba szorítottak valaha, beszéljen. Megkaptam, biztos megkapom ezúttal is, hogy nem elegáns oda piszkítani, ahol éveket eltöltöttem. Ja, mert nyilván az a korrekt, hogy azt hazudtolják meg, azt minősítik, azt bélyegzik meg, aki leírta, hogy kislány korában verbálisan terrorizálták, olykor megütötték és hagyták, hogy molesztálják?! Engem, az édesanyámat és más szülőket kértek számon és mondták: miért nem akkor léptünk, léptek föl a gusztustalanságokkal szemben! Remélem, mindegyik pokolra jut, aki ezzel nyugtatta a lelkiismeretét. És igen, én tanultam az esetből, ha nekem lányom lesz, és ilyen mocsokságok érik, nem hagyom annyiban a dolgot!

Ahogy az én esetemben, úgy azt látom, most is nyerésre áll az szövetségi vezérkar, ott aztán mindenki érinthetetlen. Sajátos praktikáik vannak.

Hadd mondjak el nektek egy történetet! Amikor a Magyar Úszó Szövetség vezetőinek fülébe jutott, hogy könyvet írok, és megtudták, ki az az újságíró, aki segít a szöveg összeállításában, megkeresték. Mit megkeresték?

Megfenyegették!

Azzal, hogy ha elvállalja a feladatot, akkor kirúgatják a munkahelyéről! Megijedt, mert tudta, nem érdemes ujjat húzni ezzel a bandával. Az utolsó pillanatban vissza is mondta a felkérést…
Olvastam, hogy most azt az edzőt támadják, aki azt állította, neki azt „javasolták”, írja alá a kapitány támogatásáról szóló papírt.

Újabb saját sztori! Amikor az engem bántó edző mögé toborozták az úszókat, hogy minél többen nyílt levélben álljanak ki mellette, azzal igyekeztek meggyőzni embereket, hogy Egerszegi Krisztina is aláírta, ők is tegyenek így. Kár, hogy Egér az egészről nem is tudott…
No komment!
Pontosabban, lehet, hogy nem maradok csendben. Bőven van még mit elmesélnem! Talán egy harmadik könyvben…
Törölt felhasználó 2016. 04. 10. 10:04
Törölt hozzászólás
_pampa_ 2016. 04. 10. 09:28
Előzmény: #540  Pajtika
Le adta már a nevezését Katinka az OB-re?

Topik gazda

Alilou3
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek