Ezt a három dolgot írtam le.ami tényleg nem olyan fontos. A barátnőm is megdicsert hogy mióta nem eszek kenyeret egyre jobban megy le a hasam és nincsen már pocakom...
Sot, hamarosan magasabb lesz az amortizacio allo autora is, ha elesednek a magasabb rezsi majd muzemanyagarak mindenki szorna majd ki a kocsikat, de nem veszi majd a qtya se meg toluk.
Ja és közben nem ömlik a víz a zuhany rozsabol épp csak folyik.
Törölt felhasználó2022. 07. 16. 10:51
Egy újabb spórolási tipp jutott eszembe Egy példa Vissza járó vendég vagyok a Bűkkfennsíkon egy turista házban. Ott a legfontosabb kincs az ivóvíz mert 800meter magasan van. Nála csak úgy lehet zuhanyozni, hogy egy 200ft érmét bedobok és 2percig jön a meleg víz... Felnőtt embereknek gyorsan hoza lehet szokni. Nem is gondolnátok hogy 2perc alatt is le tudok zuhanyozni meleg vízzel.
Sok kicsi sokra megy,igazad van.Az amortizáció nincs összefüggésben a futásteljesítménnyel.Akkor is működik,ha áll a szgk.Nekem km költségem több év és különböző kocsi típusok esetében 80-150Ft/km között mozgott.Nem volt 0 km-es kocsi,6-10 évet használtam egyet-egyet,évi 12-25 ezer km futással. Az éves költség 65%-a az üzemanyag költség.Karambolom nem volt.Vadi új kocsinál más a helyzet.
Első tanácsom Felesleges városi kocsikázást mellőzzük Pozitív hatások Tisztább városi levegő, vastagabb pénztárca Ha gyalog megyünk bevasarolni vagy a munakehelyre meg az egészségre is pozitív hatással lesz. Egy átlag magyar autós mennyit költ uzemanyag rá havonta.?(A kocsi amortizációs költsége csökken) 20000ft? Ha mostantól csak fele annyit használnak? 1pont :10000ft Cigaretta Ha a családban 2cigiznek és naponta elszivnak t egy dobozzal kB 1500ft Mivel ez teljesen rossz szokás ki is lehet húzni a mindennapokbol 2.pont 30*1500ft =45000ft 3pont a kenyér elhagyása vagy mérsékelt fogyasztasa-szinten jót tesz az egészsegnek 3.pont :5000ft ha nem több havinta Ki is jön az 50000ft
Hogyan spóroljunk 50000ft havonta