foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
„Természetesen minden elvesztett mérkőzés fájdalmas, de a mai vereség különösen bosszantó. Leginkább figyelmetlenségekből és gyakorlatilag a semmiből kaptuk a gólokat, miközben próbáltunk támadni, uralni a játékot. Az, hogy a félidőre nulla kettő lett az állás, nagyon bosszantó volt. Ebből mindenképp tanulnunk kell” – fogalmazott a meccs utáni sajtótájékoztatón Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.
"Lang Ádámot meglepte, hogy a magyar–orosz válogatott labdarúgó-mérkőzésen (0–3) megkapta a csapatkapitányi karszalagot. Eppel Márton szerint egyik ellenfele olyan volt, mint egy orosz medve, Balogh Norbert megköszönte a játéklehetőséget Bernd Storcknak, Sallai Roland pedig elmondta, hogy továbbra is külföldön futballozna."
:o))
Összefoglalva::1.az egyik továbbra is elégedetlen, elfogadható!2.Legalább az ellenfelet dicsérhetné, ha már lazulna.
3. Ez meg"genetikailag alkalmatlan", hisz honfitársairól beszél
4.A maradék meg nem tudja megkülönböztetni a e himnuszt a focitól és összemossa a homofóbiával
%. Ami mindegyikre jellemző, hogy BAL lábbal keltek Pünkösd utáni első reggelen!
link
Édes Istenem... 14 csapatos NB1??? Meg a sok fiatalnak játéklehetőség??? Sándor, Szatmári, Vanczák, Heffler, esetleg Gyömbér vagy Szakály? Mire gondolt a költő kérdezném? A csapat gerince 28-33 éves játékosokból áll.
Talán van két 20 éves játékos a keretben.
Attila a faxom nem kéne?
link
.
„2014-ben a Jobbik színeiben indultam országgyűlési képviselőjelöltként egy időközi választáson Újpesten. Amikor ez napvilágot látott egy magas rangú kormánypárti politikus találkozót kért tőlem egy külvárosi gyorsétteremben. Azt mondta: »Flóri, mi ez a jobbikos szerepvállalás? Te közénk tartozol. Igaz, hogy elhanyagoltunk az utóbbi időben, de ha visszalépsz a jelöltségtől, most azonnal felhívom a miniszterelnököt, és kapsz egy kispadot az NB I.-ben«.Mit válaszolt?Megkérdeztem, mi van, ha nemet mondok. Az volt a válasz, hogy az a jövőm szempontjából nagyon nem lenne jó. Nemet mondtam."
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast