A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján azt közölte: a 45 éves, jogász végzettségű férfi évekkel ezelőtt cégeket alapított, a társaságok működése során szerzett ügyfeleket azonban megtévesztette. A legkevesebb harmincöt magánszemélytől vett át 100 ezer és 50 millió forint közötti összeget, de azoknak sem nyereséget nem fizetett, sem a tőkéjüket nem adta vissza. A nyomozók a férfit a bizonyítékok alapján őrizetbe vették, majd csütörtökön a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. A férfi ellen üzletszerűen, különösen nagy kárt okozó csalás gyanúja miatt folyik büntetőeljárás
Vihar előtti csend a Richter árfolyamában
2012.02.23. 18:45
Jövő héten publikálhatja a Richter, a Cariprazin harmadik klinikai kutatási fázisának eredményeit a szkizofrénia és bipoláris depresszió tekintetében, amelynek remélhető sikere jelentős áremelkedést produkálhat a részvény piacán. Technikailag a részvény árfolyama úgy viselkedik, mint ahogy egy jelentős árfolyammozgás előtt kell viselkednie a részvénynek - olvasható az Erste elemzésében.
én ebből a sok hadovából amititt nyomtok max annyit szűrök le, hogy te egy iszákos vagy, csúnya, 30 centis, aki éjt nappallá téve csak baszna, de bözsét már nem, mert 50 éves és szintén csúnya.
nekem ez jön le.
de lehet félreértettem valamit.
virág megint nyomja a médiásban...de már nincs kedvem vitatkozni...
anyukád remélem javul..
anyósomat ma hozza haza a kórházból a feleségem...apám sincs jól..
de a mi és a szüleink megérjük ezt a kort, akkor szembesülünk...
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?