Rendben, hamarosan csinálom. Celluxx, Johnny, Dénes dobjatok egy mailt pls: jktozsde furcsa a betű gmail pötty com
Placának már van accountja. Kit hívjunk még?
Ha nem haragszotok több időm nincs a témára. Oda vissza van kitárgyalva.
Foglalkozzunk a piaccal. Az érdekesebb.
MOLt szívogatják fel.
BUX emelkedik.
Jó lenne hétfőn egy MOL rés fel, és lenne egy árva gyermek formáció.
BUXban meg aranykereszt formálódott és OTP is tartja magát, miközben Richter, Mtelekom csorog a háttérben fel.
Nem rossz.
Nézd, ez nem csak miatta kéne, tényleg jó lenne egy nyugis ilyen fórum. Sly is megy a végén nem marad senki.
Ha lenne rá időd meg kéne csinálni és megnézzük oda kik jönnek.
Sly és Te meg akit gondoltok döntötök arról kit engedtek be.
De kéne ez, mert ez így nem lesz jó.
Aztán lehet visszajön mindenki aki elment.
ahogy gondolod, én elvagyok német oldalakon.
Ez az "általánosságban beszélünk a piacokról" meg a "kitárgyalás" érdekes megfogalmazás.
Ha a beírásaidra senki nem reagál (na jó, néha a vasutas gyerek ollézik, de azért a tisztán látás kedvéért válasszuk már szét az élő szövetet a parazitától) és így nem sikerül kitárgyalni, akkor mi a folytatásra a motivációd?
Már leírtam többször.
Itt általánosságban beszélünk a piacokról.
Bux hatimhoz engem is érdekel a globális piac elemzése. Szívesen elemzek DAX, S&P, EUR/HUF, EUR/USD, USD/HUF, Arany, olaj, Gáz, de bármi más is mint Soft comodity terméke, vagy más keresztpárok.
Ezek mellett az egész globális pénzpiac.
Itthon az egész BÉT.
Ezeket ugyanúgy kitárgyalom, mint bárki más a topikban.
Látod ez is cinikus megjegyzés.
De én erre sem reagálok.
Ezt kapjuk mindenkitől. De nem baj. Le kell győzni a cinikus támadásokat, és felül kell kerekedni a másik butaságain.
Gondolod engem érdekel maci, miként cikizi az ingatlanpiacot? Engem biztos nem érdekel. Senkit nem akarok itt meggyőzni vegyen ingatlant. Az hogy ingatlan híreket másoltam oda be, nem több, mint amit a cikk írója megtett, és bemásoltam a topikjába..
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?