Szia sly! Ritkán szoktam kérdezni de talán itt az ideje :) szerinted a 9800 as szintek ezek szerint nem reálisak rövid tavon? Én hó végéig szinten felfelé látom de kb ez a 10-I hét szokott lenni amikor esegetnek pár % ot és ez a kitörés visszatesztjet is elő segítheti úgy 820 ig sztem
Itthon lehet igen, Ft-ban kell a TBSZ-t megnyitni( 25ezer Ft), s máris lehet ennek a tbsz-nek alszámlákat nyitni a különböző devizákban, usd, eur, stb , s a normál számláról átlehet rakni a dollárt a dollár tbsz-re s kész is.
Már Szaddám szülővárosát ostromolják az iszlamisták
Moszul és Ninive tartomány elfoglalása után Bagdad felé nyomulnak az ISIS harcosai. A legfrissebb hírek szerint több száz iszlamista rohanta le Tikritet, Szaláheddín tartomány fővárosát, egyben Szaddám Huszein exdiktátor szülővárosát. Ellentmondó hírek érkeznek a városból, a Reuters szerint Tikrit egy részét, helyi rendőrségi források szerint már az egészét elfoglalták. (Via MTI)
laoska shortokkal óvatosan
bár csak oldalazgat 104 felett
Álmomban már megvolt, írtam is reggel, hogy 710-en egy böszme nagy long pakkot nyitottam. Azért 710-en, mert lemaradtam a 770-es réstöltésről. :D Aztán sajna rájöttem, hogy csak álom volt.
támasz ellenállás a fő,fibók,meg a 15 mines sárga-lila vonal kereszteződése,ha a többi idősíkon is keresztezi annak irányába annál jobb..15 minen ez nagyon jó,napiba 60%minimum megfoghatja a ember ha nem oldalaz szűken.....ill 15 minen a sárga vonal is elég jó tma....
a többi kitöréa jelzők-autómata trendbe ,meg donchian
ebből a káoszból hogy kereskedsz? ))
innen is látszik nem vagyunk egyformák, mert én ebből nem látok semmit, csak a fejem fájdult mer 1 mp alatt ))))))))
Felhívtam őket, nincs TBSZ számlanyitási lehetőség a Saxo banknál, így ennyi, nincs értelme nekem sem számlát nyitnom, mert sima értékpapír számláról a kötvényeket meg nem tudom itthoni tbsz számlára transzferálni sajnos. Csak tbsz-tbsz.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?