Eladta az összes ENEFI (korábban: E-Star) részvényét a Nemzeti Eszközgazdálkodási Zrt, jelentette be a társaság. Korábban 2,7 millió darab részvénnyel rendelkezett a cégben, így nullára csökkent befolyása a vállalatban.
jó reggelt tesó!
ilyenekkel ne törődjél, lényegtelen.
sokszor mondtam, hogy a fideszes fijjúk módszeresen gyengítik a forintot.
egyrészt kommunikációs szinten, a politikájuk, kommunikációjuk erre tökéletesen alkalmas - csata háború, üldözés, posztkommunista metodika stb..
arra persze vigyáznak nehogy kitépjék a gyeplőt a kezükből.
másrészt a forinton keresztül serkentve a gazdaságot
más eszközük ugyanis elég korlátozott a fenti okok miatt......
Sziasztok! A Magyarország által kibocsátott dollárkötvényeknél van egy csillagozás s ezt írja rájuk: "* A devizaportfólió összetételének benchmark szerinti kialakítása érdekében a nem EUR devizakötvényekre devizaswapok kerültek
megkötésre, így ezen kötelezettségek is euró kamatozásúak"
Ezt most nem értem mi ez, valaki elmagyarázná? Mert itt van a még majd 10éves futamidejű dollárkötvény link , 4,5% os kamattal lehetne most venni a kötvénypiacon,(dollárban most nem rossz kamat, persze kérdés mi lesz 5-10 év múlva..) Na de a lényeg a csillagozott rész, hogy milyen swap van ezen akkor? S mit jelent, a kamatban akkor van-e változás emiatt, stb. Köszi.
fxcm nél van sok pénzem
admirál megy nonstop ott nagyon kicsi van
ironfx pff na őket nem csípem de a Birger miatt nyiottam számlát,náluk kinyílik ha úgy tetszik a spread ,plusz 200ft mini lot nyitás,200ft a zárás is plusz spread ...1lot 2000ft ,2000ft ott is 22-8ig zárva eu
de nem
a futi a dax cashez igazodig mindig, a meg 9:00 -kor nyit, és zárás után, ilyenkor csak azt tapogatja hogyan is nyit ki majd a tőzsde
a daxl futi negatív kamatozású, tehát a kt ott mindig negatív, mivel 10028 volt a dax zárása, és ha csak az usa nem repül el, akkor reggelre a dax futinak valahol 10025 körül volna a helye normál esetben
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?