Ez sajnos így van, de én nem erről beszéltem. Budapestet jelentősen lehetne tehermentesíteni a tranzitforgalom elterelésével. A szállítók sem élvezik gyanítom hogy keringenek a városban feleslegesen. Erős túlzásnak érzem a hangoztatott 5 napos időigényt ami az ország átszeléséhez manapság kell, de valószínű több órát meg lehetne takarítani. A városban meg felszabadulna egy csomó hely a részben szükségtelenné váló teherpályaudvarok, kilométereken át tekergő, egymással összefonódó vasútvonalak révén. Ráadásul nem ritkán igen értékes belvárosi területekről van szó amit sokkal célszerűbben is lehetne hasznosítani, akár tömegközlekedési célokra is (villamos, hév, felszíni metró vonal).
Egy jól átgondolt koncepció révén, simán megtérülhetne egy nem túlárazott vasúti elkerülő vonal megépítése. A munkára meg égető szüksége lenne az építőiparnak.
Viszont én is tartok tőle, hogy csak egy újabb pénzszivattyúként végezné, ez az amúgy jobb sorsra érdemes projekt is.
Egy jól átgondolt koncepció révén, simán megtérülhetne egy nem túlárazott vasúti elkerülő vonal megépítése. A munkára meg égető szüksége lenne az építőiparnak.
Viszont én is tartok tőle, hogy csak egy újabb pénzszivattyúként végezné, ez az amúgy jobb sorsra érdemes projekt is.
Gigaberuházás