guildenstern 2018.02.27.
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.
Az EULER-i demokráciának csak örülhetsz..... Egy rövid, és tömör jellemzést ad rólad, melyet a moderátor nem vesz figyelembe. Szerencsére a többség kiismert.
Érdekes következménye a jelenlegi topicgazdai rendszernek az az új szokás, hogy valaki nyit egy olyan témát, aminek a vitájában nem érvényesül jól az eredeti elgondolása és akkor kissé megsértődve bezárja a témát dolgavégezetlenül. Azért még gyorsan beszól a másként gondolkodóknak, de reagálni már nem lehet rá. Fasza. https://forum.portfolio.hu/topics/a-kapitalizmus-halala/38771
A moderátorok továbbra is törölnek hozzászólásokat. Például amikor felfüggesztett fórumozók klón regekkel jönnek vissza, akkor mindent törölnek, mert különben a felfüggesztésnek semmi értelme nem lenne. Az új szabály nem erről szól, hanem arról, hogy a fórumozó saját kérésére nem fogjuk törölni a hozzászólásait. Ennek egyik fő oka, hogy azt szeretnénk, hogy senki ne higgye, a fórumra bejön, leír olyan dolgokat, amiket később megbán, aztán néhány nap múlva a moderátorok majd kitakarítanak utána. Mostantól nem fognak. Máshol sincs ilyen, nálunk sem lesz a múlt törlése.
Érdekes az elképzelés, de a gyakorlatban úgy látom továbbra is hozzászólásokkal együtt repülnek a nickek. Talán még nincs kész a fejlesztés.
guildenstern péntek, 12:59#1544Kedves fórumozók! A Házirendbe betettünk egy kis bővítést. A lényeg, hogy a hozzászólásokat ezentúl nem fogjuk csak úgy, kérésre törölni. Ennek oka, hogy elszaporodtak az olyan törlési kérések, amelyek a fórumozás abbahagyására hivatkoztak (többször nem is valósan). A hozzászólások azonban beszélgetések részei, így azok törlése nem helyes megoldás. Ezért a jövőben mindenki vegye figyelembe, hogy - hacsak az adminisztrátorok a Házirend betartása miatt nem lépnek - a hozzászólások a helyükön maradnak. https://forum.portfolio.hu/hazirend Üdvözlettel, a Portfolio csapata 1 0 Válasz erre
adminisztrátor ma, 11:10#4430Moderációs esemény történt "trollbamondo" felhasználóval szemben. Moderáció: Kitiltás a teljes fórumbólA moderátor indoklása: troll klón Faszikáim most bukott meg a moderáció, mégpedig konkrétan azzal, hogy borz kezekben van. Engem ugyanezzel a fasz dumával tiltott ki borz hónapokkal ezelőtt az egyik saját sulykoló szopikjából.
gépházat tehermentesítő moderációról vitatkozós topic
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.