guildenstern 2018.02.27.
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.
Egyébként pampa végleg kitilthatsz. Az NSO-ból is kitiltott végleg az orbán előtt térdelő firkász, mert leírtam a valóságot a magyar fociról, pénzről, utánpótlásról, a szakmaiatlanságról, a labdarúgásban tevékenykedők több évtizedes fogadkozásairól, a sajtó áltatásáról, az állandó matematikai esélyek latolgatásáról. Meg arról is, hogy top bajnokságokban alig van magyar játékos, topklubbokban meg egyáltalán nincs. Nagy pénz, kis foci. Sejted, hogy nem tetszett az orbán hátsóját tisztogató újságírónak a színtiszta igazság, a vakító fényes valóság. Az a baj, hogy ez az egész rendszer egy hatalmas hazugságra épül és ha akarják, ha nem akarják nem takar 100 %-ig a palást. Azért nem, mert vannak dolgok amiket nem lehet palástolni, csak ideiglenesen vagy véglegesen kitiltani. Az én véleményem akkor sem fog változni.
Na engem meg ezért tiltottak ki 10.24-ig: A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #29052 sorszámú hozzászólása alapján történt. 29052-es hozzászólás:MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
szombat, 19:28
orbánnak szüksége van az EU-ra. Szüksége van az EU-s pénzekre, mert nála nem evés közben jön meg az étvágy, hanem ha már halálra ette magát akkor is csak azért is tovább zabálna. Telhetetlen.A Néppártból sem lép ki, mert tudja ha ezt megtenné teljesen elszigetelné magát az EP-ben. Tisztelt pampa, az az egy bajom van, hogy azzal a fene nagy kalapáccsal mindig a fején találom a szöget. :D
Törvényszerű volt hogy az új rendszer a portáshatalomnak kedvez és nem a minőségi fórumozásnak. Off: hihetetlen hogy már annyi idő eltelt az új rendszerben.
Megjegyzem, én két és fél éve, az új rendszer első hetében megírtam, hogy ez lesz. Akkor megmondtam, hogy valódi közösségi beszélgetések, értelmes viták helyett (aminek kéne lennie egy ilyen fórummak) az új topic gazdai jogkör azt eredményezi, hogy pro és kontra topicok lesznek, azaz politikában Fideszes és ellenzéki, részvényeknél meg feldumáló/fikázó topicok (vagy olykor egy irányban álló, de egymást utáló nickek topicjai).
Micsoda reakcióidő, azt juttatja eszembe amikor a rendőrség hosszas reakcióidővel torolta meg Varnus Xavéron hogy azt diktálta be a fakabátnak hogy anyja neve Edgar Allen Poe (gyönyörű, az ország állandó ugar jellegét szépen illusztráló cikk az 0rig0 még nemrszolgálat előtti korszakából itt: https://www.origo.hu/itthon/20010906megrotta.html):
Ez egy szombati poszt: Ford Fairlane
szombat, 19:28
orbánnak szüksége van az EU-ra. Szüksége
van az EU-s pénzekre, mert nála nem evés közben jön meg az étvágy, hanem
ha már halálra ette magát akkor is csak azért is tovább zabálna.
Telhetetlen.A Néppártból sem lép ki, mert tudja ha ezt megtenné teljesen
elszigetelné magát az EP-ben.
topikgazda
ma, 08:09
Moderációs esemény történt "Ford Fairlane" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-10-24 08:09-ig
A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #29052 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: troll
Az első mondatrészeddel meg is magyaráztad a szöveged második felét:) Ráadásul az érdekek nem is teszik oly mostohává a Fidesz környezetet, ha tanulatlan, tuskó gázszerelőként is pár év alatt az ország leggazdagabbja lehetsz. Csak legyél Orbán haver...
Attenborough óta tudom, hogy a legmostohább helyeken is megveti a lábát az élet, na de ki gondolná, hogy ha a fideszen kolumnoszkópiát hajtunk végre, az micsoda burjánzást mutat ki.
gépházat tehermentesítő moderációról vitatkozós topic
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.