guildenstern 2018.02.27.
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.
szerintem neked még sose volt érdemi hozzászólásod, csak ilyen személyeskedő szarok, ezek után ez itt mi a tosz, ember? jól állna neked egy kis önkritika.
Az se semmi, hogy neki simán lehet klón nickje... . A moderáció amúgy is egyre durvább hibákkal dolgozik. Jeleztem nekik egy BTK-s rágalmazást. A hozzászólást, amit én jeleztem, TÖRÖLTÉK. = igazat adtak. Ehhez képest a szerző büntetlen maradt, engem viszont a feljelentés miatt letiltottak 3 napra. No komment kategória... A “köszönjük” lett volna a helyes reakció tőlük.
"Mondjuk ki közösen, hogy Borkai méltatlan a város vezetésére!"??? De hát most -vasárnap- mondták ki közösen, hogy Borkai alkalmas!!! a botránya ellenére is alkalmasabb mint a liberális jelölt! én elhiszem, hogy a nagy esély ellenére ,, szégyen volt Borkaitól kikapni
na nézd, ebből is látszik hogy te milyen különleges vagy, hogy veled ez sose fog előfordulni:
adminisztrátor
ma, 12:22
Moderációs esemény történt "-pny" felhasználóval szemben. Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumból
A moderátor indoklása: egy párszor elmondtuk, hová tedd a
feljelentés dömpinget, és azt is hogy mennyire érdekel minket a hozzá
fűzött irreleváns minősítgetésed. eddig sem volt kötelező itt fórumozni,
mostantól neked nem is lehet.
látod basszus, ez megjósolható volt. túl provokatív nevet se válassz amikor eltérő név után kutatsz, például a nertárs nevű nicket is azért tették ki mert csak. mondjuk lehetnél itt magyar foci néven, az amúgy is elég nagy pénznyelő
gépházat tehermentesítő moderációról vitatkozós topic
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.