Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Tisztelt Portfólió! . Még mindig nagyon gyatrán működik a hozzászólások írása, szerkesztése (sortörés probléma, bemásolás, belinkekés, stb.). A legfurcsább az egészben, hogy tavasszal, az új rendszer bevezetése után ezzel messze nem volt ennyi gond. Miért nem lehet visszaállni akár erre a verzióra? (már nem a felületre gondolok, hanem a hozzászólás szerkesztésére). Szerintem ciki az egyik vezető gazdasági laptól, hogy nem tudja megoldalni hónapok óta a fórumszerkesztéssel kapcsolatos problémákat. Nem csicsázásról, hanem alap használatról van szó. . Abszurd, de én pl. azt szoktam csinálni - jó tanács következik mindenkinek -, hogy jegyzetbe vagy telón egy sms ablakba kimásolom a teljes hozzászólásomat, cikkekből mentett részekkel, linkkel, mindennel együtt, és az onnan visszamásolt, minden formátumtól megcsupaszított szöveget copy-paste-elem ide vissza. Kőkorszaki baltás módszer. De a leggázabb, hogy egy ilyen oldalon hosszú ideje ilyenekkel kell trükközni.
T. PF! Szeretném megkérdezni, hogy miért nem látok pontot a profilom alatt. köszönöm: Regisztráció: 2017-04-20 11:26Hozzászólások száma: 2 997Utolsó hozzászólás: 2017-11-29 12:06Pontok: Tapasztalati: 0 Aktivitási: 0 Népszerűségi: 0
Szia, Gépház létezik, hozzászólás értékelés marad, törölni (saját) hozzászólást nem lehet, a hozzászólások szerkesztési hibáin folyamatosan dolgozunk :)
Igen, a sortöréseket is kiveszi és ömlesztetten jeleníti meg a szövegeket, néha a bold-ot is ráteszi a teljes szövegre holott csak egy bekezdésen volt. Ezt a portfolio saját cikkeinek szövegével is megteszi. Szóval szarul működik a formázás. Nemhogy új lehetőségeket nem ad (táblázat helyesen tördelt bemásolása, képek megjelenítése...) hanem még a régen jól működőket is sikerült elrontani. :-((((((((((((((
A linket tartalmazó szövegeket nem fogadja el, csak nagyon nehezen, nyers formázatlan szöveggé alakítva és úgy beírva hajlandó -azt sem mindíg- elküldeni a beírást. Rengeteg időt elvesz ezzel a motor ezen hibája. Aki fejleszti próbálja már ki, hogy mit csinált! Lehet ilyet kérni?
Kérdeznék a Modiktól!Topikba szerettem volna régebbi hsz-ket tartalmazó oldal link-jét megadni.Nem működik!Se hiba üzi,se el nem küldi a hsz-t.Tudtok segíteni?
Törölt felhasználó2017. 11. 17. 14:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
És még az is lehet, hogy ők nyomták az egyik mínuszt ;)
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!