Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Tiszteletem! . Lassan ideje megoldani, hogy a hozzászólásokban elhelyezett üres sorokat (+tab és egyéb white-space karakterek) ne törölje a rendszer az üzenetből. . Előre is köszönjük!
mint már írtuk, van pár szédült alak, akik azzal szórakoznak, hogy legyártanak pár tucat reget, és bár ki vannak tiltva, attól még értékelhetik a hozzászólásokat. és igen, ilyenek képesek arra, hogy másfél órán keresztül 70-szer belépjenek, downvote-oljanak, kilépjenek, és újra belépjenek egy másik nicken. megoldás 1: dolgozunk azon, hogy kitiltott regek ne csak hozzászólni, értékelni se tudjanak megoldás 2: addig is gondolj együttérzéssel arra, hogy vannak olyanok, akiknek ez jelenti életük legnagyobb boldogságát.
A moderátortól szeretném megkérdezni, hogy lehetséges az, hogy bizonyos nevek mellé egyik másodpercről a másikra 30-50-70 plusz értékelés kerül, ráadásul az illetők összes hozzászólása mellé, sőt más topikok hozzászólásainak felértékelésével egyidejűleg, oldalakra visszamenőleg is.
A félreértések elkerülése végett pontosítanám, hogy az alapértelmezett beállítást csak egyedi felhasználói szintre értettem (sütiben, vagy belépés után menthető opcióval). Manapság már olcsón kaphatóak a 28.8-as modemek, fontold meg a cseréjét. ;)
A sortörés még mindig nem működik a hozzászólásoknál. Ahogyan egyes linkeket sem hajlandó betenni a fórummotor. Érthetetlen, hogy ami az elején működött, az miért rossz immár több, mint fél éve.
felfüggesztették a deszcsakafi nick-et, erre fel előkerült a vasutas1951 . ideje lenne már bevezetni az SMS-es azonosítást.... . amúgy a klónok kitiltására mi a szabályozás? láttam már, hogy valakit azért tiltottak, mert a sokadik nick-jét kapta elő.
kérlek ne, nekem csak 14.4k-s analóg modemem van, és így is egy perc mire betöltődik a 20 komment. Bízok benne hogy nem lesz változás, így szokott itt lenni, úgyhogy előre örülök is hogy marad így. (R-S!;)
Sziasztok, Megoldható/beállítható valahogy, hogy a fórum alapértelmezetten 100 hozzászólást jelenítsen meg? Egyébként nem tudom ismert hiba-e, de ha a 100 (vagy 80,60,40) hozzászólás van beállítva, akkor a második oldalra lépve elrontja a sorrendet (kimarad jónéhány hozzászólás), ezeket pedig csak 20-as nézetre váltva lehet megnézni. Néha zavaró, lehet ezt javítani? Köszi.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!