Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
A portfolio bevezette a fórumozók minősítését "Népszerűség" szerint is. Ez pedig a pontozás alapján történik. A pontozást a minősítés generálja. Egyébként igazad van, nem lehet minden beírásra egy másikkal reagálni - túl sok időbe kerülne, elég egy +-t nyomni ha tetszik.
ja, de az ellen még senki nem ágált hogy sok + pontot kapott millió dolog miatt adhat egy ember egy másik embernek + vagy - jelet -ahogy prof mondja: politikai állásfoglalása miatt -stílusa, -humora, -sötétsége, -handabandázása, -hazugságai, -nagyképűsége, -trágársága, -kétszínúsége, -meg ezer más miatt befolyásol minket a saját pillanatnyi hangulatunk is, hogy éppen milyen kedvünkben vagyunk, melyik lábunkkal keltünk fel az a baj, hogy túl sokat foglalkozunk ezzel a dologgal AZT HISZEM ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI BEVALLJA HOGY IDŐNKÉNT AD/OTT/ JELEKET, MERT NEM VOLT KEDVEM BELEÁLLNI VALAMI VITÁBA, DE VALAHOGY JELEZNI AKARTAM HOGY NEM TETSZIK AZ IROMÁNYA de már leszoktam róla, mert látom mennyi embert foglalkoztat a téma én is kaptam elég sok mínuszt, de sose érdekelt, ha nem hívják fel a figyelmemet, már észre sem veszem őszintén mit számít?? N E M S Z Á M Í T ha valakitől kapok az nem azt jelenti hogy az egész emberiség utál vagy nem utál, hagyjuk már meg ezt a dedósoknak
Nem értem miért fontos a pontozás. A jobboldali írók, mint magam is, néha -6 és -10 közötti értékeléseket kaptunk már arra is ha azt írtuk "jó napot". :)))) és leszarjuk/leszartuk. Nem mindegy, hogy néhány idióta ezen éli ki magát ? De elég sokan panaszkodnak erre a pontozásra, de nem értem. Nem kell nézni és kész. üdv Dénes prof.
Továbbá elkelne valami mesterséges intelligenciával felvértezett szűrő is, ami a kiskorú versenyzőket a pontozási szokásaik alapján felismeri és visszairányítja őket az óvodába...
Tisztelt Gépház! Egy ideje nem lehet üres sorokkal tagolni a szöveget, ami miatt összefolynak a bekezdések, korábban ez normálisan működött. Szeretném kérni, hogy javítsák ezt a hibát, mert rohadt idegesítő így olvasni.
Fórummotor nem működik még jól. Több gond is van. Nem lenne jó megint belenyúlni a szűrőért, de jó öltet önmagában, csak majd akkor ha az egész jól működik.
Tisztelt Gépház" Javaslatom a következő: Sok moderációs probléma előzhető meg, ha volna egy szűrő lehetőség. Elérhető lehetne a kedvenc topikokban az avatarok alatt, vagy a népszerűségi nyilacskák helyett/mellett olyan kettő db.szűrő lehetőség, amivel saját magunk tilthatnánk meg egy kekeckedő fórumtársunk üzenetét számunkra és esetleg az összes bejegyzése láthatatlanságát végleg, vagy akár időkorláttal! Természetesen csak a tiltó részére működne a funkció és az adott topikban!! Többi fórumtárs láthatná a hozzászólásokat, vagy ők is tiltanak! Üdv.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!