Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Olvass előzményeket... Segítek: még csak lapoznod sem kell, ezen az oldalon ugyanerről a problémáról van szó.
Javaslat: gondolkodni, olvasni és csak utána írni. Nem fordítva...
1. Le kellene már szállni erről a "régebben regisztráltam, ergo jobban értek a tőzsdézéshez" dologról!
2. A nick 1 napos, Én nem.
3. Tíz fórumozóból minimum 9 örülne, ha egy klikkel ki lehetne rugni az oda nem való egyéneket.
4. Lehet minuszolni, nincs jelentősége, de nem kell másokat cseszegetni, ha valakinek az tetszik akkor kirúgom a topikbó és mehet a 10 éves nickjével máshová okoskodni.
Az egynapos Nick törölgetne nevetséges indokokkal......
Törölt felhasználó2017. 08. 08. 22:02
Tisztelt moderátorok
A felhasználok törlése/felfüggesztése opció nem működik!
Nem értem, hogy miért van ilyen lehetőség ha nem lehet alkalmazni, a troll(ok) törlés/felfüggesztés után is ugyanúgy irogatnak a topikba.
Segítségüket előre is köszönöm.
Üdv,
Csatlakozom a minuszolgatas megszuntetese kereshez. Ez ertelmes hozzaszolasnak nem minositheto, soha nem volt az. Mostanra kizarolag visszaeles jelleguve valt. Aki erdemben hozzatenni es vitazni akar egy nezettel, az tegye meg. Normalis es targyszeru hangnemben, es abban nehany szarkazmus befefer, kulonosebb banto el nelkul.
De hogy megjelenik egy hozzaszolas, es 2 perc mulva egy haborodott kioszt ra 10-20 minuszt, az csak leterheli a szervert, es haszna zero. Itt a cel nem a Zero minoseg fenntartasa.
A fejlesztőket láthatóan nem érdekli ez a kérdés. Akkor viszont az egyszerűbb javaslatom, hogy egy beállítással aki akarja, tiltsa le annak a lehetőségét, hogy értékeljék mások. Semmi értelme, hogy van egy idióta, aki 10 különböző nickről szórja a mínuszokat a kiválasztottai számára.
Ismét javasolnám, hogy a mínuszoló trollt valami módon korlátozzátok. Feltételezésem szerint az a pali, akit 30 különböző regisztrációval már töröltetek, további 15 profilról dobja a mínuszokat arra a néhány emberre, akit kinézett magának. Köztük rám is, és már unom.
ÁÁ! köszi, már nagyon hiányoltam a reakciót erre. Akkor megnyugodhatunk a topikban. Az illető ugyanis sokak "örömére" ismét ott trollkodik, pedig:" A felhasználó ( Germilio ) jelenleg tiltva: végleg "
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!