Sziasztok!
Köszi Kata, hogy beírtad a topicba a mai infót!
Kata Te vagy a Jézuska, a hírhozó!! :-)
Úgy látszik megvan a Genesis karácsonyi ajándéka is a befektetők, részvényesek, érdeklődők számára. :-)
Olvasgattam a bet.hu-n a mai napon felrakott dokumentumot, nem rövid az biztos, 65 oldalas, de szerintem elég korrekt módon leírják benne a fontos dolgokat, jövőbeli terveket, így már sokkal hitelt érdemlőbb a story. Nekem is voltak kételyeim, de már egyre nyugodtabb vagyok szerencsére. :-)
Bevezetik a tőzsdére a zártkörűen kibocsátott 4 800 000 db részvényt, kiváncsi leszek a jövő évi árfolyammozgásokra. :-)
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Teljen mindenkinek békességben az ünnep!
Pihenjük ki az egész éves tőzsdei fáradalmakat is. :-)
Sok szeretettel:
BB24
Köszi Kata, hogy beírtad a topicba a mai infót!
Kata Te vagy a Jézuska, a hírhozó!! :-)
Úgy látszik megvan a Genesis karácsonyi ajándéka is a befektetők, részvényesek, érdeklődők számára. :-)
Olvasgattam a bet.hu-n a mai napon felrakott dokumentumot, nem rövid az biztos, 65 oldalas, de szerintem elég korrekt módon leírják benne a fontos dolgokat, jövőbeli terveket, így már sokkal hitelt érdemlőbb a story. Nekem is voltak kételyeim, de már egyre nyugodtabb vagyok szerencsére. :-)
Bevezetik a tőzsdére a zártkörűen kibocsátott 4 800 000 db részvényt, kiváncsi leszek a jövő évi árfolyammozgásokra. :-)
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Teljen mindenkinek békességben az ünnep!
Pihenjük ki az egész éves tőzsdei fáradalmakat is. :-)
Sok szeretettel:
BB24
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...